Дъщерята на Дарина Павлова - Паола, ще бъде един от организаторите на международния йога фестивал Udaya Live. Паола Павлова работи като йога инструктор в Щатите, но ще се завърне в България специално за събитието, пише „24 часа”.
Петдневният йога и музикален фестивал е инициатива, организирана от Ярив Лърнър, изпълнителния директор на Киноцентъра "Ню Бояна филм". Той ще се състои от 18-и до 22-и август в сърцето на Рила - Боровец.
 
Лърнър е сред хората, убедени, че Рила е едно от най-свещените места в света и именно затова ще впечатли посетителите на събитието със своята красива природа. По същото време на Седемте рилски езера ще се събере и Бялото братство, чието учение е сред световните духовни практики.
 
За фестивала ще пристигнат 40 известни йога учители и над 20 музиканти от световна класа, сред които номинираният за "Грами" певец Дейв Стрингър. Това е първият по рода си йога фестивал в България и се очаква да има стотици посетители от цял свят.
 
Лърнър го организира, защото той самият се занимава с йога и е снимал учебни филми за духовната и физическа практика. Той каза, че фестивалът ще бъде достъпен както за напреднали, така и за начинаещи, които никога преди не са се занимавали с йога.
 
На мероприятието ще сервират традиционна българска кухня и ще представят българската култура и изкуство.