Варненка сигнализира, че е била ухапана от улично куче, вчера около 16:40 часа в Морската градина във Варна. Ситуацията се е разиграла в пътечка между ресторант "Хоризонт" и клиника "Вален".
Жената се е прибирала от плаж, когато две кучета са я нападнали и едното я захапало за крака. Уличните животни изскочили от оградено място, където телената ограда има дупки и никой не знае на кого се води то, съобщава Rapan.bg.

След като е била захапана за левия крак, жената бързо набрала 112 и подала сигнала, а от там й отвърнали, че ще предадат на Общинска полиция. След като никой не я потърсил час, тя направила и обаждане до Общинска полиция, където й отвърнали, че такъв сигнал при тях няма.
 
Екип на Rapan.bg отиде да огледа района за опасните кучета, които, според медията, се спускат заплашително, но след като бъде извадена камерата да снима, тръгват да се крият между дърветата. Сайтът цитира и разговор с патрулиращ екип на Общинска полиция, който след въпрос до колко работят, отговаря, че не знае и трябва да се пусне жалба.