Шофьорът, който преди седмица подкара със 140 км/ч в насрещното на столичното Околовръстно, удари странично друг Шофьор и се вряза челно в трети, бил пиян и надрусан. Това са показали първоначалните експертизи, съобщиха разследващи, пише "Телеграф".
След сблъсъка нарушителят, летящ в лявата бърза лента, излетя от опела модел "Вектра" и загина на място. Оказа се, че жертвата е 39-годишният Иван по прякор Кубинеца, приживе спряган за един от сериозните дилъри на наркотици, отговарящ за столичния квартал "Младост".

Според запознати със случая алкохолната му проба е била над 0,5, като в кръвта му е имало следи и от употреба на дрогата на богатите - кокаин. На това полицаи отдават налудничавата му маневра.

Автомобилът, шофиран от Кубинеца , излязъл от ОМВ-Бояна, но вместо да продължи, направил забранен ляв завой и тръгнал в бързата лента. Шокирани свидетели се обадили на 112, за да съобщят. Само на километър от мястото имало патрул на КАТ, който обърнал и тръгнал към нарушителя. "Вече са го виждали, когато се врязал в колите", обясниха от КАТ.