55-годишната Ким Райт, баба на три внучета от Епсуорт, Англия, премахна от менюто си пицата, сандвичите, чипсовете и продуктите на бързата храна, за да се превърне в един от най-възрастните модели на бикини, информира "Дейли Мейл". Трансформацията е впечатляваща, защото само преди година-две тя е тежала с около 30-40 кг повече като последица от отрицателните й емоции и депресия, свързани с нейния развод.
Ким решила да отслабне драстично след като веднъж видяла своя снимка, на която според собствените й думи изглеждала "непривлекателна и доста дебела".

Тя заменила всички познати изкушаващи вредни храни с ястия, включващи пилешко, зеленчуци и до 80 яйца на седмица. Заела се и с физически упражнения и в крайна сметка премахнала многото си излишни килограми от тялото си само за 8 месеца.

"В момента хапвам по осем пъти на ден, но всяко от ястията е здравословно, с протеини и зеленчуци.

След като две от внучките й София и Мели я гледали как се поти в залата, те решили да предложат на баба си да участва в състезание за носене на бикини. Ким се съгласила да участва, окуражена от момичетата и се класирала на второ място в Glifting Bikini Contest, въпреки че била по-възрастна от другите участнички с близо две десетилетия.

Превод и редакция: БЛИЦ