Калин Врачански е големият победител в четвъртия сезон на предаването „Като две капки вода”. До финала стигнаха Поли, Калин, Герасим Георгиев-Геро и Орлин Павлов. Веднага след като станаха ясни финалистите, започнаха и залозите, че именно Калин ще грабне наградата.
Първи от надпреварата отпадна Орлин Павлов, който събра най-малко точки и завърши на четвърто място. Бронзов медал взе Геро. Така до самия край останаха Поли и Калин. 

Изпълнителката, която стигнала до 4-ото място в Евровизия, определено пя по-добре от успешния български актьор. Участията й досега в шоуто за преобразяване доказаха, че изобщо не й липсва артистичен талант.

Точно наопаки, но също така успешно стоят нещата и при Врачански. Той е много талантлив и популярен на сцената и пред камерата и в същото време изненада всички с певческите си възможности.

Началото на грандиозното шоуто бе поставено от Прея и Дилия, които трябваше да влязат в ролите на 100 кила и Лора Караджова.



От финалистите първи бе Герасим Герасимов. Геро се яви в образа на великия руски актьор и майстор на клоунадата - Юрий Никулин!



След него пя и Орлин Павлов. Той се преобрази в Емил Димитров с емблематичната песен - „Ако си дал.“ 



Следващи бяха триото мечта - Светльо Христов, Жоро Низамов и Преслава, които разясниха някои неща за любовта с изпълнението на Army Of Lovers - Sexual Revolution. Дали заради текста или заради феромоните, но Преслава и Фънки за втори, но последен, път се разцелуваха в ефир.



Поли пък се представи като Адел с невероятния й хит - Hello.



Калин Врачански си избра образ с историческа значимост! Той излезе на сцената на "Като две капки вода" като Васил Михайлов с песен от сериала "Капитан Петко Войвода".