Зетят на Стефан Софиянски Лъчезар Йорданов е новият наемател на плажа къмпинг Градина-централен-2. Фирмата му „Ллим“ ООД е обявена за победител в конкурса за наем на Министерството на туризма. Годишната наемна цена, която компанията е предложила за 36-те декара плаж е 66 хил.лева.
В „Ллим“ ООД Лъчезар Йорданов е съдружник с Лъчезар Захариев и Милчо Брайнов. „Няма да има нещо иновативно, но ще бъдем добри стопани и предоставим отлични условия“, лаконичен бе пред Флагман.бг Лъчезар Йорданов.

Новият му плаж досега нямаше стопанин и беше свободна зона. Той се намира след популярното заведение „Баш бара“, също собственост на Лъчезар Йорданов, където лятото могат да бъдат забелязани най-известните лица на българския шоу бизнес.

Интересен факт е, че преди две години Лъчезар се венча за очарователната си съпруга Елена Софиянска, дъщеря на екскмета на София и бивш служебен министър Стефан Софиянски на плажа на Градина, а като вип гости пристигнаха куп знаменитости.

Другите участници в процедурата за наем са созополската фирма „Градина изток“ ООД, собственост на местния бизнесмен Дамян Събев, както и „Ава кампани“ ЕООД на Антон Василев.