Безумен инцидент е станал вчера в София. Потърпевш се оказва мъж, който освен, че е участник в катастрофа, накрая се оказва и обран. Това ни разказва съпругата на човека – Светлана.
Ето и разказа ѝ:

„Бих искала да Ви споделя поредното безумие за жалост в нашата държава. Вчера мъжът ми катастрофира,причината е такси не спира на червено. Двамата пътуващи в таксито слизат и нападът мъжът ми и го обират като му вземат 1800лв и ключовете на автомобила.

Най-положителното е,че мъжът ми е направил клип на момчетата,а най-възмутителното е,че полицията НИЩО не можела да направи и да се простим с парите и да бъдем благодарни че няма физически пострадали.На заснетия запис ясно се вижда лицето,което е извършило обира.

В цялата тази су махо та се пише акт за таксиметровия шофьор,което е правилно разбира се....НО в последствие обръщат нещата от полицията и пишат акта на мъжът ми. Имаме роднина в 1-во районно и той ни сервира,че е подкупен катаджията и сме със вързани ръце.....трябва да обжалваме,да съдим и да чакаме.
Много бих желала да има поне малко справедливост и си задавам за поред път въпроса:\"За какво са ни управляващи,като всеки път всеки сам трябва да се спасява\", пита жената.