Изненадващо за всички, въпреки спечелените милиони от популярния телевизионен сериал "Спасители на плажа", главният актьор в поредицата Дейвид Хаселхоф банкрутира. Актьорът твърди, че вече не е в състояние да плаща на бившата си съпруга Памела Бах, и признава, че към момента разполага само с 4000 долара в брой на негово име.
Това е лоша новина за Памела, която трябва да получава по 252 000 долара на година, като обезщетение за разтрогването на 17-годишния им брак, пише Факти бг.

Сега Дейвид, който наскоро обяви годежа си с 36-годишната Хейли Робъртс, се опитва да спре да плаща на бившата си, твърдейки, че доходите му са стопили значително. За негово съжаление обаче, Памела няма да се даде така лесно и го обвинява в даване на лъжливи данни.

Тя твърди, че Дейвид всъщност има повече от 120 милиона долара в различни имоти по цял свят. Тя също така твърди, че актьорът продължава да работи. Това означава, че твърдението на екранния Мич Бюканън, че е фалирал не може да е вярно.

Дейвид и Памела се женят през 1989 г., а през 2006 г. развеждат. Те имат две дъщери - 26-годишната Тейлър-Ан и 23-годишната Хейли.