Фолк певицата Анастасия отрече обвиненията, че е имала проблеми с полицията за това, че практикувала най-древната професия. „Някой е пуснал мълвата по медиите, за да ме злепостави. Който ми прави мръсно, рано или късно Господ го наказва”, заяви тя.
„Смея се на простотиите за себе си, понеже вярвам в справедливостта и рано или късно или полицията наказва лошия човек или съдбата. Никой, който ми е направил мръсно, не помня да е преуспявал в живота. В мене няма злоба, природно съм създадена да бъда обичана и да обичам, тези които написаха статията против мен и моето семейство прокуратурата или Господ ще ги накаже в което съм убедена”, споделя фолк певицата.
 
„Сестра ми се смее на тъпите жълти истории, човек може да е проститутка, чистачка, убиец и всичко стига сам да го поиска. Няма срамна професия, а моята е медицинска сестра, където съм учила, за разлика от хората, които нямат образование и се гордея, че то ми помогна да преуспея в живота. За жените които си лягат с мъже и изкарват пари, пак не ги критикувам, само злобата в тях която се е насъбрала и необразоваността мога да критикувам, понеже не усъвършенстват най-ценното - мозъка си”, допълва още Анастасия.
 
„Много се радвам, понеже имам страшно много любов от страна на семейството и от приятелите си, дори те не вярват в жълтите хейтърски статии. Нека другият път медиите първо потърсят и моята гледна точка”, споделя още блондинката.