Кораб на извънземни със странна форма се изпари в небето. На необичайната гледка са станали свидетели американско семейство  в района на военновъздушната база „Райт Патерсън” в щата Охайо.
Привечер на 25 май семейство от американския град Дейтън почивало в двора си. Съпрузите забелязали в небето непознат кръжащ обект, който изведнъж се изпарил, съобщава dailymail.co.uk.  
 
На кадрите от видеото им се вижда как непознатият летящ обект се движи в небето. В един момент той спира на едно място, след което се изпарява пред смаените погледи на мъжа и жената и техните съседи, които също са станали свидетели на извънземните посетители.
 
Необичайното видео е предизвикало интереса на  уфолога Тейлър Глокнър, който и преди е получавал подобни видеа и снимки от тази местност – град Дейтън, щата Охайо, близо до базата „Райт Патерсън”. По думите на Глокнър, първите кадри са изключително съмнително, тъй като качеството им не позволява детайлното проучване на обекта. Новото видео обаче е направено с професионална камера с телескопичен обекти. Експертът е сравнил двата обекта и е категоричен, че става въпрос за един и същ кораб.
 
„Без съмнение, това е един и същ кораб. Очевидно е, че това е или кораб на извънземни, или много странен безпилотник, проектиран по извънземна секретна технология в базата „Райт Патерсън””, заяви уфологът.