Закачливи сандалки на ресни, къса поличка и лъскаво сакенце – решена в този стайлинг плеймейтката Джулиана Гани заложи сексуален капан на депутати и се запъна пред Народното събрание в очакване на овации.
Скандалната миска не пропусна и да се заснеме, публикува фотографията във Фейсбук и написа закачливо: „Колко ли прегръдки ще събера от депутатите?”



Стената на Джулиана Гани в социалната мрежа мълчи колко действително е събрала, но пък по-нататък фоторазказът продължава.

Само ден по-късно палавата Джулиана вече е на почивка в Гърция, ситуирана с подходящо облекло – изрязан бански, решен в любимата за плеймейтката лъскава стилистика. На снимката ясно се вижда, че тя има татуировка на задните си части, които все пак не са толкова големи и са побрали единствено цитат. От чие литературно произведение обаче не става ясно.



Малко по-късно многоликата като Янус плеймейтка демонстрира как пие следобедно мохито. И за да не остане в никого съмнение какво прави, многоезичната красавица е написала Mohito time.



По-наблюдателните фенове на Джулиана могат да забележат и перфектния й мейкъп. Не е ясно каква марка е, но дебелата очна линия, с която тя си прави слънчеви бани, не се е разтекла  и е непокътната, независимо от жегата.