Забравете за „преди и след“, всеки си има добър и лош ъгъл и ако ще се концентрирате върху лошия, отделете поне толкова внимание и на добрия, съветва фитнес инструктурът и инстаграм звезда Анна Виктория
Ако следвате някой фитнес маниак в социалните мрежи или просто се е случило някой от приятелите ви да е бил на диета, неизбежно сте ги виждали десетки пъти – вездесъщите снимки „преди и след“, съобщава bTV.

Идеята им е да покажат постигнатия прогрес – свалени килограми, натрупани мускули, стегнати крайници. Резултатът – потискат всеки друг, който не е свалил килограми, нито е натрупал мускули, камо ли да е стегнал крайници.

Кому е нужно? – чуди се фитнес инструктурът и инстаграм звезда Анна Виктория. Снимките не винаги са това, което изглеждат, казва тя и залага на съвсем друг подход:



Снимката вляво е направена седмица преди сватбата ми. Тази вдясно... две минути по-късно! Някой наскоро ми каза, че всички имаме добри и лоши ъгли. Защо придаваме толкова много тежест на лошите, вместо на добрите?, пише тя под снимката си.

Ако се фокусирате върху това колко лошо изглеждате от лошия си ъгъл, поне обърнете внимание и колко добре изглеждате от хубавия, призовава тя.
Постът ѝ вече е събрал близо 70 хил. харесвания.