Наш абитуриент отиде на бала си с кола, в която са се возили кралски особи. Това ни разказа Георги Божинов. Балът на младежа бил на 24 май.
Той се спрял именно на Ролс Ройс, заради нестандартното решение и богатата история на автомобила. "Реших да отида с малко по-различна кола, защото ми беше омръзнало да гледам как всички ходят с BMW, Mercedes или Audi. Просто такива коли има всеки втори и вече не ни прави впечатление. Ролс Ройсът обаче излъчва класа и стил, а този, с който бях аз е с история, затова става още по-ценен", разказва младежът.

Той допълва, че колата е превозвала кралски особи. "В този Ролс Ройс се е возила принцеса Ан дъщеря на кралица Елизабет II. Вътре килимчетата са кралско сини, на задните седалки има масички за уиски и дори сателитен телефон", уточнява младежът.

Той разказва и малко повече детайли за самата кола.

"Отзад вратите не могат да се отварят от вътре, това е направено така заводско и за да сляза от колата трябва шофьора или някой който стои на предната седалка за слезе от колата и да ми отвори врата.Това е така, защото в тази кола са се возили през миналия век аристократични фигури каквито са членовете на Английското Кралско Семейство. След като са излязли по-новите модели на Ролс Ройс кралското семейство е заменило колата с по-нова и години по-късно тази е била закупена от сегашния собственик", казва той.

Ето и снимки от бала му и от колата: