Напрежението около все кмета на Враца Калин Каменов продължава да се покачва, пише BulNews.bg.
След като онзи ден стана ясно, че вбесени от дупките по улиците на града, неизвестни шофьори поставиха кукли в ямите по пътищата с надпис „Аз мразя Клани“, снощи е минал поредния епизод в подигравките с неадекватния кмет на Враца.

По план в петък вечер трябваше да стартират тържествата по случай Ботевите дни, които беше планирано да бъдат открити с невиждано 3D шоу върху фасадата на читалище „Развитие“. За целта организаторите били наредили на заведенията в района да изключат светлините си, за да не пречат на светлинните ефекти.



Точно в този момент на сцената излязъл гол мъж, който застанал пред кмета и започнал да размахва мъжкото си достойнство. На този етап няма информация дали Калин Каменов е харесал гледката, тъй като ентусиастът е бил подгонен от полицаите, заловен и прибран на сигурно място.

Срамната сцена не е била документирана от журналистите. В публичното пространство все пак се появи видео, на което се виждат сенките на полицаите, които гонят голия врачанин, решил да поздрави кмета с „пийп шоу“.

За съжаление на Калин Каменов и неговия екип, вечерта по откриването на Ботевите дни ще бъде запомнена с размахания пред очите му член, а не със скъпоструващата проява.