Животът няма цена. Максима, която журналистът Георги Христов винаги отстоява. С вярата, че човекът е над всичко, той отстоява каузи, защитава и помага на хора в нужда. Бедни, страдащи, болни - все човеци, които благодарение и на неговия хъс, упорство и изключително изострено чувство за справедливост получаваха дом, закрила, сигурност.
До вчера помагаше той. Днес журналистът Георги Христов има  нужда от помощ. Днес неговият живот струва пари. Оценен по медицинските стандарти на други европейски страни, животът на Георги е 40 хиляди евро. Пари, с които той и семейството му не разполагат.

У нас заболяването му се оказа нелечимо. Или поне така изглежда. След година терапия състоянието му се влоши, вместо да се подобри.

Георги Христов е един от многото българи, които страдат от злокачествено заболяване. Но операцията и последвалото лечение не дават резултат. Клиники в Италия и Белгия обаче, му обещават да оздравее и да бъде отново пълноценен съпруг, баща и журналист. Георги е семеен, а дъщеричката му наесен ще е първокласничка.

Нормално е един мъж на 42 г., в разцвета на силите си, да бъде опора за своето семейство. А Жоро се бори да оцелее.
Оцеляване, което струва 40 000 евро. Сума, непосилна за човек, който живее честно и разчита единствено на себе си, за да издържа своето семейство.
Мнозина даряват част от заплатата си за кампанията #СПАСИЖОРО, която стартира сега.

Банкова сметка: 
ЦКБ АД- клон Хасково
BIC: CECBBGSF, IBAN: BG29 CECB 9790 4036 0423 00

ePay:  BIC: CECBBGSF, IBAN: BG67 CECB 9790 1036 0423 00
ГЕОРГИ ХРИСТОВ ГЕОРГИЕВ