Алисия за пореден път си е оперирала носа, но този път ефектът от корекцията й е превърнат в дефект. Фолк дивата прилича на Пинокио. Вместо да изглежда по-добре, тя се е обезобразила и е добила комичен вид с новия си обонятелен орган, пише столичен ежедневник.
Алисия има навик често да ляга под ножа на пластичния си хирург, за да коригира носа си. В резултат в момента той е неестествено изпилен и леко заострен в края си. Проблемът личи ясно в последните й снимки, а критикарите са категорични, че певицата все повече заприличва на Майкъл Джексън, който след поредица ринопластики остана почти без нос. Не е тайна, че фолк певицата има поне три ринопластики, но самата тя е признавала само за една.

„Направих си корекция на нослето. Няма особено голяма разлика, но имах една гърбичка, която не ми харесваше. То е много мъничко, даже когато отидох при лекаря, той ми каза, че операцията ми е изключително лесна и че мога и без нея. Но, ако аз се чувствам по-добре, може да ми я направи”, разказа преди време бившата жена на футболиста Валери Божинов.

Няколко години след това признание изпълнителката на „Мой” легна отново под ножа. Преди 2 месеца тя е потретила интервенцията.

„Много е важно за една жена да се чувства добре в кожата си. Аз от много дълго време си бях наумила това, а като си наумя нещо, може и да забравя за известно време, но докато не си постигна това, което искам, не се спирам”, заявила пред приятелки Ася по повод последната промяна в лицето си.

Алисия имала сериозен комплекс относно носа си и постоянно намирала в него нещо, което трябва да се коригира. Всички обаче вече смятат, че е крайно време да спре. Израстъкът й е изтънял до неузнаваемост и не отива на чертите на лицето й. Феновете й се тревожат, че като нищо скоро ще остане само с две дупки по средата на лицето си.