Този случай от тайландско градче ще накара косите ви да се изправят от ужас. 38-годишният Аттхапорн Бунмакхай бил нападнат от питон в собствения си дом. Нещо повече – гигантското влечуго дебнело на най-интимното място в къщата – в тоалетната.
Нищо неподозиращ мъж вършел естествените си нужди, седейки на тоалетната чиния, когато изведнъж усетил непоносима болка в слабините. Оказало се, че в канализационната система по някакъв начин попаднал 3, 5-метров питон, който изпълзял в тоалетната и захапал члена на мъжа, приемайки го за плячка.



Независимо от непоносимата болка и голямата загуба на кръв, Аттхапорн успял не само да се измъкне от захапката на питона, но и да го обезвреди. Той вързал главата на влечугото за дръжката на вратата и по този начин го обездвижил.

Пострадалият бил закаран веднага в болница. Лекарите съобщават единствено, че състоянието му е стабилизирано, но не е ясно каква е степента на увреждания.



За да освободят питона, спасителите трябвало да демонтират цялата тоалетна, защото влечугото се заклещило в отходната тръба. Когато най-накрая извадили питона, спасителите го закарали извън града и го пуснали на свобода.