Утре в 10 часа състав на Бургаския окръжен съд ще гледа наказателното дело от общ характер срещу ямболския интернет-сексманиак Атанас Петров Атанасов. Този човек, който с анонимни и явни писания до всевъзможни инстанции и форуми, в продължение вече близо 20 години, успя да опропасти десетки почтени семейства и да съсипе стотици човешки съдби.
49-годишният извратеняк продължава да се разхожда на свобода из Ямбол, работи като сценичен сътрудник в Държавни театър „Невена Коканова”, пише "Флагман". 

С нечовешка настървеност, гнусно и последователно са злепоставяни в обществото и пред децата си, без възможност да защитят честта и достойнството си,  дългогодишният директор на СОУ „Никола Вапцаров” в Приморско – Стоян Налбантов, както и целия педагогически състав на училището, в т.ч. и чистачките. Приморско като цяло е описан като рай на детската проституция. В много от съчинените порноскандали присъстват и авторитетни личности от съседната община Царево, предимно учители. Порноновелите от годините се четат именно от техните възпитаници.

Омерзен от клевети и обиди е и настоящият кмет на общината д-р Димитър Германов. Цяла плеада от началнички на регионалния инспекторат на МОН – от 2000 г. досега фигурират в потресаващи секссценарии, някои  са покойнички, но близките ми всеки ден четат подновени сексафери за тях в интернет. Има и имена на експерти от просветното министерство.  Като долнопробни мръсници в сексафери със студентки са обрисувани  бившият просветен министър Веселин Методиев и неговият заместник Румен Вълчев, проф.Милчо Лалков, също така бившият ректор и настоящ президент на Бургаския свободен университет  проф.Петко Чобанов.

Също така Д-р Петя Илиева – стоматолог, д-р Златина Табакова – училищен лекар, замесени в порноромани са и жени на полицаи, но тава само малка част от пострадалите.

Можете да направите справка за гнусотиите на Атанасов в рубриката на Флагман за община Приморско, а и не само в тази рубрика на всеки час  валят все нови и нови „разкрития” за сексизвращения с герои - реални хора с истинските им имена. Флагман няма възможост да следи форумите на други интернетиздания, но сме убедени, че и тяхната аудитория не е пощадена. Невъзможно ни е да трием коментарите – срещу всеки изтрит се мултиплицират десетки нови в реално време.

Наказателното дело утре срещу Атанас Петров Атанасов - някогашен учител в Приморско, уволнен преди 15 години поради непригодност,   е второинстанционно. Но не е заради престъпленията му в интернет, където и до ден днешен се вихри, но явно няма воля у Прокуратурата да бъде наказан!
Атанасов получи условна едногодишна присъда лишаване от свобода, произнесена на първа инстанция от Районния съд в Ямбол в началото на 2016 г. затова, че удари и заплаши с убийство журналист от СКАТ тв, дръзнал единствен през последните 10 години да разкрие истинското му лице пред обществеността. Нападението срещу журналиста бе извършено през април 2014 г., когато екип на СКАТ отиде в Ямбол, за да се срещне лице в лице с него и да му зададе въпроси, свързани с извършените  серия киберпрестъпления, оставащи ненаказани от компетентните органи вече второ десетилетие. На една от централните улици в Ямбол  Атанасов нападна екипа и ритна журналиста, едновременно с това го заплаши и с недвусмислени жестове, представляващи  насочен пистолет към главата му и прерязване на гърлото с нож. 

В хода на този наказателен процес срещу Атанасов в родния му град, през 2015 г., гнусно дискредитирана с доноси бе съдията по делото Весела Сотирова, която не издържа на тормоза и се отведе с отвращение. След нея в същото дело застъпи колегата й Георги Василев, който доведе процеса до края, но гнусотиите в малкия град застигнаха и неговото семейство. Под натиск е и прокурорът  по делото Милена Кирова.
Най-отвратителното е, че до този момент никой от подложените на системния тормоз хора не дръзва да се яви като свидетел, защото всички се страхуват от вманиачеността на Атанасов в отмъщението му срещу нарочените жертви. Никой не подава жалба, за да не се фиксира допълнително в семейството му.

Патологичното денонощно срастване с компютъра, смяната на различни мобилни устройства в различни точки от Ямбол – видно от айпитата на адресите, свидетелства за нещо, което е невъзможно да се реализира само от един човек. Тормозът продължава и до ден-днешен.

Флагман призовава компетентните органи незабавно да направят проверка в свободния ни форум под рубриката „Приморско”, за да се убедят, че под всяка статия се издевателства с реални личности.
Съставът, който утре ще гледа делото на втора инстанция в Бургас, след като в Ямбол всички съдии от Окръжния съд са отведени, е следният: Даниел Марков – докладчик, Събчо Събев , Магърдич Мелконян.

Флагман разполага с данни, че за втората инстанция Атанасов е наел една от най-висоплатените адвокатки в Ямбол. Подчертаваме, че месечната му заплата в театъра е близка до минималната за страната. Защитничката му е приятелка на тамошен магистрат, командирован към момента в Апелативния съд на Бургас. Имаме съмнения за подготвяна манипулация по делото. Причината: очевидно е, че Атанасов е полезен на определен кръг в разчистването на сметки от най-гнусно естество. Разполагаме също така и с данни, че в тази връзка ГДБОП съвсем наскоро е започнала разследване. То е поверено на отдела за борба с киберпрестъпленията.