От днес Петя Терзиева поема поста директор "Комуникации" в Нова Броудкастинг Груп. Tя ще отговаря за връзките с обществеността на медийната група, инициативите, свързани с корпоративната и социална отговорност на организацията, и корпоративните комуникации.
Петя Терзиева има богат, над 16-годишен опит в тази сфера, като част от професионалните й ангажименти до този момент включват управлението на маркетинговите и PR дейности на bTV Медиа Груп и интернет бизнеса на компанията.
 
„С удоволствие и ентусиазъм приех поканата да стана част от водещата медийна група в страната, която в последните години изпреварва своите конкуренти, налага тенденции и инвестира както в първокласно съдържание за аудиторията си, така и във въвеждането на иновации на пазара", споделя Петя Терзиева.
 
„Радваме се, че ще работим с професионалист като Петя. Приветстваме я в екипа на Нова и вярваме, че в бъдеще ни очакват много общи успехи", коментира Вики Политова, главен оперативен директор и заместник-председател на Управителния съвет на Нова Броудкастинг Груп.
 
Петя Терзиева има магистърска степен по „Връзки с обществеността" от Софийски университет "Св. Климент Охридски", специализация по мениджмънт, преминала е редица обучения в областта на телевизионния маркетинг, управление на комуникациите по време на кризи, комуникации в социалните мрежи, успешни продажби.