1021 гласа настаниха 12 „Г” клас на Търговската гимназия в Бургас в двуетажения британски парти автобус от инициативата на радио Power FM - Power Class 2016. С него те пристигнаха до мястото, където отпразнуваха абитуриентския си бал – Слънчев бряг.
Страхотните абитуриентки превърнаха возилото в истинско бижу. Красавица до красавица се наредиха по седалките на втория етаж - елегантни, изискани и големи купонджийки. Завършващите, напук на всички схващания, че в този ден е най-важен външният вид, доказаха, че за тях настроението и самото изживяване са на първо място.  Въпреки перфектните си прически, допуснаха вятъра в косите си и накрая бяха с ръце във въздуха, небрежни прически и широки усмивки, пише "Флагман". 



Абитуриентите се наслаждаваха на всеки миг от страхотното изживяване, което радио Power FM им осигури – уникален превоз със собствен DJ. Николай Попов подгря настроението на най-големите ман’яци сред зрелостниците в Бургас с музикални хитове от ефира на радиостанцията.

За „титлата” Power Class 2016, заедно с победителите от 12 Г клас на Търговска гимназия,  се надпреварваха 7 абитуриентски класа от Бургас, а именно – 12 А от СОУ "Димчо Дебелянов", 12 Е от ГПАЕ "Гео Милев", 12 Б от СОУ “Епископ Константин Преславски”, 12 A от СОУ "Иван Вазов", 12 Д от ПГСАГ, 12 Б от ГРЕ "Г.С. Раковски". За втори път, в петгодишната история на Power Class, печелят абитуриенти от Търговската гимназия.

Както всяка година, и през тази, борбата беше ожесточена и продължи до последната секунда. Най-сериозните опоненти на „търговците” бяха 12 Б от ГРЕ "Г.С. Раковски". Сериозна агитация в полза на  „Най-ман’яшкият клас” се проведе дори на Facebook стената на Рафи. В крайна сметка всички усилия увенчаха 12 Г клас от Търговска гимназия с титлата Power Class 2016.



Инициативата Power Class се провежда от радио Power FM, с цел да направи изживяването на един абитуриентски клас, възможно най-незабравимо. До сега отличени в категорията „най-маня‘шки” клас са били: 12 Б клас от ПМГ "Акад.Никола Обрешков", 12 А клас от Търговска гимназия, 12 З клас от Професионална Гимназия по Механо-електротехника и електроника и 12 клас от Немска езикова гимназия "Гьоте".

Генерален спонсор на капанията са страхотните JUNONA Fashion House.

Инициативата се осъществи и с подкрепата на специалистите в грижата за косата - Salerm Cosmetics, професионалистите в компютърни и видео игри - Pulsar Games и нощният клуб на Бургас - City Night Club.