Представяме ви няколко забавни, нестандартни и откровено провокативни начина, вдъхновени от трилогията "50 нюанса сиво" и едноименния филм към нея, с които може да разнообразите интимния си живот.
1."- Сложи си ръцете една до друга отпред -заповяда и махна хавлията ми. Тя падна на пода. Подчиних се. Той завърза китките ми с вратовръзката. Със стегнат възел. Очите му светеха от вълнение.“

Накарайте го да завърже ръцете ви с някоя от своите вратовръзки, след което му предложете да проследи всички извивки на тялото ви... само с целувки - започвайки от очите и устните и стигайки до петите. Не го докосвайте, дръжте ръцете си над главата и се опитайте да не мърдате. Щом достигне до краката, помолете го да се върне отново нагоре и пак само с целувки, стигайки до там, докъдето и двамата вече не можете да продължите повече.

2.„Чух как ледът се пука и върти в чашата. Той се наведе и ме целуна и внимателно изсипа нещо много вкусно и свежо в устата ми, докато ме целуваше. Бяло вино. Всичко беше толкова неочаквано... цялата горях, макар че виното бе ледено и устните му - хладни.“

НАДАЛИ ПАРТНЬОРЪТ ВИ ЩЕ СЕ РЕШИ САМ ДА НАПРАВИ НЕЩО ТОЛКОВА ЩУРО И НЕОБИЧАЙНО. А и как може да бъде сигурен дали няма да го изгледате лошо, да вдигнете скандал, или нещо друго. Затова нека инициативата този път бъде ваша. Вместо интимна вечеря на свещи, посрещнете вашия любим с добре изстудена бутилка бяло вино, която да ви очаква до леглото. Добавете и много запалени свещи, които да създадат романтична атмосфера. Заменете сладникавата музика с нещо диво и щуро - например рок. След което го изненадайте с глътка вино, поднесена уста в уста. Той няма да откаже, повярвайте.


3.Ще те завържа за леглото, Анастейша. Но първо ще ти вържа очите и след това - той показа айпода в ръката си -няма да можеш да чуваш нищо. Това, което ще чуваш, ще е само музиката, която ти пускам.“

Не става дума за белезници и камшици

Нищо подобно. Идеята е да се концентрирате максимално върху удоволствието, без да имате право на каквато и да е инициатива в леглото. Помолете го със закачлива усмивка да завърже ръцете ви с някое от шалчетата от гардероба, след което леко да привърже шалчето за леглото над главата ви. Втората стъпка е да скрие очите ви с друго шалче. Нека ви сложи слушалки на ушите и сам избере музиката, която да слушате. Добре е тя да бъде нежна, но не и твърде меланхолична - все пак няма да ви приспива, а ще прави нещо друго с тялото ви. Когато най-после сте готова, просто се оставете на удоволствието. Със сигурност този вариант ще достави голяма наслада и на него. Според американско изследване 65% от мъжете си мечтаят да видят в подобна „прикована“ поза жената, която харесват. Любопитното е, че почти сходен е процентът жени, които биха искали да опитат това необичайно усещане.

4.„Той ми се ухили с отвратително самодоволство, отвори фризера и извади голямата кутия ванилов сладолед „Бен  и Джери“.
- Надявам се, че ти е топло - прошепна той. - Ще те разхладя ето с това.“

И един съвет - когато му връчите в ръцете купата със сладолед, може да направите първата стъпка сама, като гребнете с лъжичка от студеното изкушение и поставите първата малка топка върху пъпчето си. То е вдлъбнато и ще задържи максимално дълго сладоледа, а и изглежда много секси по този начин.


5.„Свърших с косата му, взех друг пешкир и минах зад него. Очите ни отново се срещнаха в огледалото и неговото напрегнато въпросително изражение ме окуражи.
Наведох се напред, целунах го по бицепса и устните му едва забележимо се разтвориха.“

Скучно и банално. Няма да го изненадате, а и колко пъти сме напомняли, че банята не е най-доброто място за такива закачки, защото е хлъзгаво, мокро, лесно може да стане инцидент... Но пък нищо не пречи да го причакате след банята и да започнете нежно да подсушавате с кърпа косата и тялото му. Не му се нахвърляйте с целувки, докосвайте го нежно и мимолетно само колкото да разгорите допълнително страстта. Обърнете го към огледалото, минете зад гърба му и го оставете да се наслаждава на сцената.