Мика Стоичкова все пак ще се ожени преди да роди. Тя вдига тежка сватба с гаджето си  Айкут в края на август. Двамата ще си кажат „Да“ в тузарския затворен комплекс в Правец, а цялата сметка ще плати Камата. Той вече е запазил заведението и хотела и се е погрижил за такава охрана, че и пиле няма да може да прехвръкне.
Гостите ще са приятели на семейството и на младоженката, като е поканен целия футболен елит, който се появи на бенефиса на Камата. Мика ще докара най-добрите си приятелки и колежки от времето, когато се подвизаваше неуспешно в телевизията.

Булката сега е малко, а през август ще бъде много бременна, затова ще бъде в специална рокля, която да прикрива наедрелите й форми. Подготовката за сватбата е започнала веднага след бенефиса на Стоичков и цялата рода е впрегната в организацията.

Младите няма да се задоволят само с една сватба, а ще се женят с размах: От своя страна роднините на Айкут в Истанбул също са започнали подготовка, за да се оженят младите и по техния обичай. По турските табиети булката не бива да е бременна, даже трябва да е девствена… Но гостите ще си затворят очите за дребната подробност. Все пак младоженецът живее в Америка и там младите не спазват каноните толкова ревностно.

Трето сватбено тържество на брега на морето се планира в Маями, където младоженците ще поканят само свои приятели.

След всички тези подробности и панаири, на булката ще й дойде време да ражда и най-вероятно тържествата ще завършат в родилния дом.

Самата Мика пък сподели преди време, че иска най-малко четири деца, пише слава.бг