Венета Харизанова съвсем се е съсипала покрай семейните си проблеми и вече е по-скоро плашеща, отколкото красива. Предишната красавица с мощни форми така се е залисала в отслабването си, че вече е преминала границата на благоразумието и кара хората да се притесняват дали не е в плен на анорексията. Венета обаче я интересуват други въпроси - как да избегне неизбежния развод.
Заради наближаващия край на семейния й живот с бизнесмена Емил Маринов, Харизанова е свалила близо десет килограма и е станала кожа и кости. Едната възможна причина е от стрес, другата - старание да задържи мъжа си с фигурата си. Каквато и да е причината, резултатът е ясен - развод ще има!

За никого не е тайна, че Венета Харизанова не веднъж е изневерявала на съпруга си, с когото са заедно повече от двайсет години. На Емил явно вече му е писнало да му слага дома и дори я е натирил от семейния дом. Според близки на семейството, официалният развод е само въпрос на време, пише ежедневник.

В последно време моделката се подвизава в компанията само на приятелките си, които й дават морална подкрепа, а Маринов все липсва в обкръжението й. Той дори не я посрещнал, след като я "уволниха" от "Звездни стажанти" и няма търпение и той да я "уволни" от брачния договор.