Брутален бой между жени беше заснет от ужасени минувачи и разпространен мълниеносно в интернет. Екшънът бил придружен със солидно количество псувни от по-агресивната дама, която крещяла „Ще те убия”, съобщава „Дейли Мейл”.
Грозната сцена се разиграл в Донкастър, Южен Йоркшир, Великобритания. Едра жена с тъмна коса млатила жестоко по-слаба жена, влачила я за косата и й блъскала главата в асфалта.
 
Биячката била толкова ожесточена, че дори дрехите й се смъкнали, на показ се открили гърдите и телесата й, но тя не спряла да налага противничката си с оранжеви дрехи, докато не я оставила безпомощна на улицата.
 
Крясъци: „Ще те убия”, придружени с псувни, изсипвала жената в черно докато безмилостно нанасяла удари в лицето на жертвата си. „Сега харесваш ли ме”, викала още нападателката.
 
Предполага се, че клипът е заснет в неделя следобед. На сцената са присъствали десетки очевидци, а стотици хиляди хора са изгледали клипа в интернет.
 
От полицията обясниха, че знаят за инцидента, а видеоматериалът ще им помогне с разследването. „Работим по разкриването на самоличността на участниците и предстои да се разбере дали жертвата ще подаде жалба”, посочи инспектор Марк Пейлинг. От полицията в Южен Йоркшир призовават очевидците на побоя да съдействат на разследващите.