Излязоха първите снимки на жертвата при вчерашната тежка катастрофа край Велико Търново. 27-годишното момиче от Попово загива на място, докато се вози на мотоциклет, който се удря в друга кола.
35-годишен мъж е откаран в тежко състояние в болница във Велико Търново. Сигналът за произшествието е получен във вторник в 12:15 часа, съобщава "Трафик".
 
Първоначалната информация сочи, че мотоциклет, движещ се от Велико Търново към Варна в района на село Шереметя се удря в движещ се пред него лек автомобил лада, чийто водач е предприел маневра за обратен завой. При удара мотоциклетиста и негова пътничка падат от мотора, след което са ударени от лек автомобил рено, който се е движел в посока Варна-София.
 
При жестоката катастрофа на място е починала пътничката от мотора. Момичето е на 27 години и е от Попово. Водачът на мотора, който е на 35 години, е откаран в болница във Велико Търново в тежко състояние.
 
Двамата водачи на леките автомобили са изпробвани с дрегер за употребата на алкохол, пробите са отрицателни, взети са им кръвни проби. По случая е започнато досъдебно производство, а причините за произшествието са в процес на изясняване.