Крадецът, разбил велостоянката край Бургаския Свободен Университет в центъра на града и откраднал общински велосипед, беше разпознат от читатели на Флагман.бг. „Това е Бранимир, известен с прякора Пъшпито, добре е познат с вандалските си прояви. Работеше като охранител в дискотека, но в момента основно се шляе по улиците. Живее в центъра на града, тренира упорито, но постоянно се набърква в проблеми”, твърдят бургазлии, идентифицирали мъжа.
Припомняме, че вчера от Община Бургас разпространиха запис от видеокамера, на който се вижда как около 4 часа в петък млад мъж с грубо блъскане успява да разбие заключващото устройство и да открадне велосипеда.

Колелото е било снабдено с GPS устройство. Последният засечен сигнал от него е от ул. "Любен Каравелов", но вероятно крадецът го е разбил и отстранил от колелото.

Община Бургас подаде жалба в Първо полицейско управление и призова гражданите, които имат информация за лицето, да съдействат за неговото откриване, за да му бъде потърсена отговорност. /БЛИЦ