Лора Мутишева продължава да бъде актрисата с най-големите естествени цици в родния театър. Тя се подвизава в Театър „София”. Най-много едрогърди актриси обаче има в Народния театър, твърди „Телеграф”.

Що се отнася до Лора Мутишева, то се говори, че гръдната й обиколка напоследък е пораснала и вече надвишава 115 см. В спектакъла на Иван Добчев „Преди/След” Лора показва циците си в целия им блясък, в постановката „Формата на нещата” се виждат наполовина, доверяват още ценителите. 34-годишната актриса и формите й предизвикват невиждана еуфория пред билетните каси.



Въпреки че най-много едрогърди актриси има в Народния театър, от ръководството там избягват да събличат колежките си съвсем натурално. Докато се подвизаваше в трупата, Елен Колева бе с най-добре оформения от родните пластични хирурзи бюст. Колежки твърдят, че силиконът й бил платен от бившия й любовник Александър Найденов. Ева Тепавичарова (Йовка от сериала „Столичани в повече”) е друга актриса, известна със своя обемист бюст. Преди време тя не се посвени да се снима гола и бременна. Направи го в отговор на групата във Фейсбук „Йовке, покажи си циците”.

Най-легендарните гърди в държавата сред актрисите обаче си остават тези на Аня Пенчева. През годините на соца тези гърди на няколко пъти бяха показвани във филмите и още тогава станаха символ на българската хубост и на мъжкия блян. /БЛИЦ