Информираният като директор на ЦРУ скандален рокаджия Ицо Петрофф се оказа отново в епицентъра на събитията. Пред „ШОУ” той сподели най-детайлната досега информация за мистериозния скандал в хотел „Адмирал” между експремиера Костов и екстартора на СИК Маджо. Както и истината за скандала Кристиян от „Биг брадър” - Валери Божинов.
- Имало ли е изобщо подобен скандал Маджо-Костов, или е медийна раздувка, подета с кеф от всички?
- Имало е, разбира се. Няма никакви раздувки в случая.

- Говорите с убеденост, сякаш сте присъствали лично на екшъна. Все пак звучи невероятно, че човек като Костов, за когото може да се говори какво ли не, но досега и в най-развинтените журналистически фантазии никога не е ставал герой на кръчмарски скандали!?...
- Вижте сега за какво става дума. Датата 13 август, когато се е разразил скандалът в хотел „Адмирал”, съвпадна със средата на гастрола на нашата рок група в Златни пясъци, организиран от известната тур операторска фирма „Туропа”. Значи, ние си свирим до късно вечерта на 13 август и на другия ден спим, естествено спим почти до обяд. На 14 август около 11,30 ч. имаме среща с шефката на фирмата, пием си кафето и тя веднага ме пита: „Ти разбра ли какво стана вчера?”. Аз, разбира се, изобщо не съм в час, но тя, като всяка жена, въпреки че е делова персона, пита и бърза да разкаже какво знае.

- А тя откъде знае какво се е случило, била ли е очевидец?
- Как откъде? - От самия управител на хотел „Адмирал”. Позволете ми да спестя засега името на двамата, нека поне не излиза от моята уста. Ако искате, направете си съответната справка. Управителят също не е бил очевидец, но когато му съобщават, че долу във Виенската сладкарница на хотела се случва нещо, слиза веднага. Екшънът вече бил приключил. Събрал персонала, поразпитал ги и веднага издал заповед

всички да си затварят устата за това, на което са станали свидетели

Ако някой посмее само да гъкне, следва незабавно уволнение.

- Значи - персоналът знае, управителят нищо не знае!?
- А, не, не е така. Управителят знае повече от всички. Само дето е пропуснал финала.

- Срещата между Маджо и Костов уговорена ли е била, или става въпрос за някакво случайно разминаване между двамата, да речем, някой от тях подхвърлил нещо, другият не му останал длъжен и т.н.?
- Как да не е била уговорена!? Масата лично е била подбрана от управителя във възможно най-уединеното кътче на заведението. За всеки случай между нея и тези с редовите клиенти е имало нещо като „санитарен кордон” от няколко празни маси с табелки „Rezerve” според разпореждането на управителя.

- Имате ли информация как и по какъв повод избухва скандалът? Наистина ли започва от разправия за контрабандни канали и разни чадъри над тях и стига до „титанична” саморазправа с неистови викове и крясъци, стигнала почти до бой? Имате ли поне един конкретен детайл, от който да личи, че разказът на информаторката ви е автентичен? Например, кой в какъв тоалет е бил изтупан и т.н.?
- Ако някой твърди, че знае за какво са се скарали Костов и Маджо и какво са си разменяли по време на скандала, значи лъже. Защото не е имало никакви разменени реплики във вид на викове и крясъци, така че всички в заведението да се наслаждават на шоуто и да разберат за какво става въпрос. Просто в един момент персонал и клиенти усещат, подочуват, че в ъгъла с масата на Костов и Маджо нещо се случва. Когато всички обръщат поглед натам, двамата вече са прави, настръхнали един срещу друг. Между тях е

ген. Атанас Атанасов - третият човек, който е присъствал на срещата

Значи, малкият генерал се опитва да ги разтърве и застава между тях, по-скоро остава под тях, защото той е не повече от метър и шейсет.

- Защо трябва да ги разтървава - нали не се е стигнало до бой?
- Чуйте сега най-интересното! Нали ме питахте кой в какъв тоалет е бил? Явно не са били по бермуди, защото в момента, в който погледите се обръщат към тях, двамата вече са се хванали за вратовръзките и се дърпат един друг. Съскали са си нещо яростно, но при всички случаи никой не е разбрал точно какво. За какви контрабандни канали, за какви чадъри става въпрос? Вярно, пред „санитарния кордон” веднага са се събрали хора от персонала, но никой не е посмял да го прекрачи.

- Значи Костов и Маджо се душат и дърпат за вратовръзките и си съскат един друг лице в лице?!
- Сега, чак да са се душили, не знам, но, че са се дърпали за вратовръзките, това е сигурно. А ако ме питате кой в какъв цвят риза или вратовръзка е бил, ще трябва да ви излъжа. Единственото ясно нещо, което е било чуто от най-близко присъстващите, е бил жалният вопъл на ген. Атанасов:

„Иване, спри се, моля ти се, Иване, успокой се!”

И наистина - Костов пръв развял белия байряк в двубоя. Пуснал вратовръзката на Маджо, отскубнал се и се стоварил обратно на стола си. След като успокоил дишането, експремиерът се надигнал тежко и напуснал полесражението, без да каже и дума повече, следван от подтичващия след него генерал.

Това е, което знам. Може би управителят на „Адмирал” знае повече за случая и от самия персонал, възможно е и шефката на „Туропа” да има повече информация, но това е всичко, което ми разказа. Ако някой знае повече, нека да каже, но не да си измисля, защото се начетох на какви ли не безумия за случая.

- То и това, което вие разказвате, е достатъчно безумно и просто не е за вярване!...
- Какво толкова ви е чудно? Ами, че преди две-три години във въпросния хотел на Славчо Христов пак е имало среща на Костов с Маджо, само че в по-разширен състав. А аз съм чувал и за някои предишни времена от житието-битието на Иван Костов, в които също е имал бохемски периоди с по-разкрепостени маниери, така да се каже. Вярно, това е било далеч преди да се превърне в министър-председателя сфинкс, но за това, в което не съм напълно сигурен, не мога да говоря.

- А продължавате ли да сте сигурен, че споминалият се във Флорида българин Христо Райчинов е бил най-голямата любов на Васил Найденов, защото големият певец се обади по телефона в редакцията ни, каза, че изобщо не познава въпросната личност и дори ви заплаши със съд...?
- Моля! С удоволствие бих застанал в съда срещу иначе наистина великия певец. Ами че аз ще доведа в съда един куп свидетели. Вярно, че някои починаха, но има още много живи от компанията, в която се подвизаваха Васко Найденов и Христо Райчинов. Освен себе си, мога да посоча Петьо Парисов, при когото правехме сбирки на ул. „11 август” и любовника му Мишето, Митко Пейча китариста, домакините на нашите мъжки купони като Митко Спасов-Мики - сериозно име в шоубизнеса, който написа „Аз съм Сънчо, ида от горица...” и който ни събираше в апартамента си на площад „Славейков”, или пък Наско Самев, при когото купонясвахме на Сточна гара, още куп балетисти, артисти, журналисти от БНТ и още и още, кой ли не! Интересно е, че

на мъжките ни сбирки идваха и две жени –

малката артистка Жужка от Младежкия театър. Ева Найденова от „Тоника” също е идвала при Мики Спасов, но не за друго, а защото Мики имаше уникална колекция от антики, а Ева се интересуваше от старинни вещи. А ако мъжкият купон беше вече в разгара си, Мики я вкарваше в отделна стая. Васко Найденов обаче явно не обича да си спомня. Може би не си спомня и за Иванчо Самоковчето, което му сви хонорара от 1500 лв. във Велико Търново на една „Мелодия на годината”. Иванчо тича напред, след него Васко го гони запъхтян, само че оня взел такси и с него право в Горна Оряховица, откъдето избяга с влака, а после дойде при мен. Свидетели на този екшън пък могат да бъдат администраторите на рецепцията на хотел „Велико Търново”, покрай които Васето минал като фурия и в движение попитал дали са виждали тоя Иванчо, а те му казали, че същият преди малко излетял навън с някакъв пакет в ръка, но не знаят накъде, а Васко Найденов с още по-голяма скорост - след него. Хайде да не си отварям устата, защото и без това съм му спестил толкова неща, че...

- Достатъчно. Тези дни проронихте две думи и половина за скандалния манекен и попфолк певец Кристиян Стойков от „Биг брадър”. Същият се похвали, че Валери Божинов също е минал през леглото му. Впрочем, вие общо взето казахте, че не го познавате, защото той е от младото поколение гейчета. Сигурен съм обаче, че вече знаете повече, няма как да бъде иначе...
- Наистина научих доста неща за това селско парвеню...

- Защо пък селско? След толкова звездни гей завоевания!?
- Защото това 21-годишно гейче е от село Жернов е пасъл кози и крави. В един момент

разбира, че от това да си гей можеш да печелиш пари

особено ако си гей с качества, и... така. Моето мнение обаче е, че Кристиянчо е гей с никакви качества, той е гей на границата на откачалките, вероятно има и психически отклонения. Личи си и по погледа, и по общата визия, а аз имам набито око, и накрая по някои негови налудничави изявления.

- Оценки от дистанция и аз мога да давам...
- Моля, моля! Направих си съответната справка с бившия председател на „Идея БГ” - сдружението за сексуално различните, на което в момента аз съм председател. Експредседателят се „омъжи” и изсели в Холандия и информацията за Кристиян Стойков е от него - експресна и автентична, свързах се и с други наши хора в Холандия. Разбрах, че Кристиянчо съвсем не е на интелектуалното и професионалното ниво, с което се самоописва, за да има връзки със звездни партньори. Оказа се, че това селско гейче не е надскочило нивото си и се подвизава там като жиголо, като мъжка проститутка по гей бардаците Вярно, позирал е и в някои студиа за

порно снимки

но продукцията му е била предимно за вътрешните вестничета и диплянки за гей заведенията, където се е подвизавал, и каквито издават за клиентите си всички порно заведения в Холандия. Момчетата от Холандия ми казват, че допреди няколко месеца дори не са чували за него, но преди известно време се появил и опищял всичко живо около особата си.

- Самият той твърди, че за перфектното му тяло мечтаели много гей звезди...
- Ами! Знаете ли какво прозвище му е излязло в Холандия сред нашите за нула време? „Самоходната точилка”. Разбрах, че тази „самоходна точилка” няма никакви постоянни ангажименти към нито една рекламна и каквато и да е агенция и затова е на повикване. Тоест, връща се в село Жернов, пасе си кравите и козите, и чака да му се обадят. Разговарях също и с много попфолк изпълнителки. Нито една от тях не можа да си спомни за „колегата” Кристиян Стойков. Оказа се също, че нито една музикална фирма няма какъвто и да е договор с въпросното лице.

Според мен обаче

Валери Божинов ще осъди на Нова телевизия задника

защото „Биг брадър” е външно предаване, а и Нико Тупарев си е вързал гащите, като е сключил договор, според който всеки участник си носи индивидуална отговорност за глупостите, които може да изговори в шоуто.

Едва ли някога Валери Божинов му е плащал за секс на този.


Едно интервю на Славей КОСТАДИНОВ