Родните фолк знаменитости луднаха по нова мода – избелване на задниците, пише „Телеграф”, като се позовава на плейбои, преспали с някои от певиците.
Някои от най- големите имена в жанра прибегнаха до скъпарската процедура, за да избегнат разлики в цвета на пространството около ануса. Според столичната клюка сред прибегналите до процедурата са Андреа и Камелия, като първата дала пример за анално избелване.

Според плейбоите избелването се разпространява като епидемия не само сред звездите, но и сред начинаещите певици от фолка. Всички искат прилагането на терапия, при която се премахва естествената пигментация в перианалната област.

С това се занимават специални козметични салони, които прилагат и лазер в работата си, но има и по-евтини варианти с кола маска с избелващ ефект. Процедурата не е нова и се прави в щатите още от 70-те години на миналия век от порнозвезди, практикуващи анален секс.

С развитието на технологиите това се превръща в масова практика, особено в Холивуд. Преди време друга подобна мода завладя фолксвета на България. Става дума за подмладяваща техника, известна като „терапията на Мадона”, а от нея са се възползвали Джина Стоева, Радост Драганова, Катето Евро, Ирина Флорин. /БЛИЦ