Андреа Бочели останал омагьосан от гозбите, които хапнал в България. Тенорът се заинтересувал от готвача - Джузепе Ломушо, и веднага решил да го вземе за предстоящите си концерти в Австралия. Ломушо работи в популярен италиански ресторант в сърцето на столицата и беше подготвил за шоуто на Бочели тук страхотни манджи.
Джузепе си завоюва адмирациите на певеца с талиатели с телешко рагу, телешко бон филе на скара със сос от пресни горски гъби, тали'ята ди поло от бут със сос от пресни гъби и за десерт - сочно тирамису по най-стара рецепта. Кухнята му се намираше на сцената и всичко се готвеше на живо, за да бъде максимално прясно и вкусно за навярно най-именития клиент в дългогодишната му практика. Така Ломушо ще стане член от огромния екип, който съпровожда Бочели по световните сцени.<br /> <br /> Интересното е, че самият тенор се беше отказал от предпочитаните пилешко и риба и бе оставил на сънародника си поле за изява - шанс, който се отваря веднъж в живота и който Джузепе не пропусна. /БЛИЦ<br /> <br />