Ние използваме "бисквитки", за да улесним вашето сърфиране, и да ви покажем реклами, които може да ви заинтересуват. Научете повече.
Приемам
26 февруари, 17:15

Оправдаха подсъдимия за убийството на варненския бизнесмен Борислав Енев

Племенникът е невинен, въпреки представените куп доказателства от прокуратурата
прочитания: | коментари: 2
Варна, България
Димо Стоянов бе оправдан
Димо Стоянов бе оправдан
Подсъдимият за смъртта на варненския бизнесмен Борислав Енев негов племенник Димо Стоянов е невинен, решиха магистратите от окръжния съд във Варна. Аксаковският бизнесмен бе убит на 7 ноември 2012 година. В края на миналата година прокуратурата повдигна обвинение на 27 годишния племенник на жертвата Димо Стоянов за това, че на посочената дата в Аксаково с користна цел и предумишлено умъртвил чичо си. В обвинителния акт са изяснени бизнес отношенията между двамата родственици в ТД "МА-БС Инвест" ООД, създадено през 2007 година от Енев и други лица.

С много подробности и до минути в обвинителния акт бе разчетено времето на всеки един от хората, с които Енев е имал контакти във фаталния ден, както и на разговорите и срещите му с подсъдимия Стоянов.

Според обвинителния акт, след като двамата се отзовали в коридора на жилището на Енев, Димо Стоянов извадил пистолет и го насочил към вуйчо си. Виждайки оръжието бизнесменът направил опит да се предпази, като влязъл в хола и затиснал с тялото си стъклената врата.
Племенникът стрелял през стъклената преграда в главата на родината си, който се строполил и за минути починал от кръвозагуба. По делото бяха призовани 48 свидетели и 9 вещи лица от София, Варна и други градове.
Всичко това обаче не се оказа достатъчно за осъдителна присъда.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Добави в Facebook