Ние използваме "бисквитки", за да улесним вашето сърфиране, и да ви покажем реклами, които може да ви заинтересуват. Научете повече.
Приемам
7 февруари, 05:46

Женско паркиране с дрифт (ВИДЕО)

прочитания: | коментари: 2
София, България
Дрифтът или т.нар. контролирано занасяне на задната част на автомобила набира все по-голяма популярност, както у нас, така и по света. Това занимание постепенно се превръща в спорт, но в повечето случаи се практикува за развлечение. От изключителна важност обаче, е дрифтенето да се прави от можещи водачи на МПС и най-важното - на обезопасени места.Не така стоят нещата с главната героиня от видеото по-долу. Всеизвестен факт е, че мощни автомобили със задно предаване са отлични за дрифт, докато при тези с предно е нужно използване на ръчна спирачка или сериозно "разклащане" на автомобила. Именно по последния описан начин става занасянето на малката Corsa с предно предаване.

Още по-интересно е, че занасянето съвсем не е контролирано, но по щастливо стечение на обстоятелствата то завършва без колизия и с перфектно успоредно паркиране. Нагледно, любопитното женско паркиране с дрифтене в натоварен трафик в центъра на Москва, можете да видите в 10-секундното клипче.
Добави в Facebook