Ние използваме "бисквитки", за да улесним вашето сърфиране, и да ви покажем реклами, които може да ви заинтересуват. Научете повече.
Приемам
21 януари, 08:10

Бившият на Диляна Попова заби моделка

Рали шампионът Георги Танев в легло с Олга Модева
прочитания: 6755 | коментари: 2
София, България
Олга Модева
Олга Модева
Рали шампионът и виден плейбой Георги Танев, който бе гадже на чаровната актриса Диляна Попова, заби манекенката на „Визаж” Олга Модева, пише „Телеграф”. Двамата били заедно вече повече от месец. Според близки до светската двойка, Танев отдавна бил хвърлил око на Модева, но пътищата им все се разминавали. В началото на зимата двамата се срещнали в популярен нощен клуб, където обменили по няколко думи.

Според свидетели, любовта им пламнала от пръв поглед и оттогава двойката живее заедно и е неразделна. След драматичната си раздяла с Диляна Попова, Танев е бил забелязван с различни жени , но нито една от тях не се настани трайно в сърцето му.

Олга Модева е втора подгласничка на конкурса „Мис България 2011”. Тя е известна с това, че ревниво пази личния си живот от любопитни погледи. Все пак е известно от нейни изказвания, че не обича да е сама и често се влюбва. /БЛИЦ
Добави в Facebook