Ние използваме "бисквитки", за да улесним вашето сърфиране, и да ви покажем реклами, които може да ви заинтересуват. Научете повече.
Приемам
13 декември, 21:48

Магия с олио от кандило на гроб погубила студентите в Чая

Гадателката Щерона, баба на шофьора на БМВ-то го, го молила да не тръгва
прочитания: | коментари: 28
Пловдив, България

Магия от завист затрила четиримата студенти, които загинаха във вторник в река Чая. Това твърди бабата на Стоян, който шофирал БМВ-то ковчег, цитирана от "24 часа". "4 дни преди да тръгнат да празнуват 8 декември в Родопите, беемвето на Тони беше напръскано с жъбта мазна течност. Това е олио, взето от кандило на гроб", категорична е бабата на Стоян Генов - Щерона Ваклушева.

Тя е прочута ясновидка от село Мирово, известна с разкриване и разваляне на прокоби. "Бях сигурна, че това е магия от завист. Има хора, които не вожеха да приемат, че Тони е перспективен, умен, кара чисто нова луксозна кола и щеше да върви нагоре", категорична е Щерона.

Тя по цял ден стои пред снимката на покойния си внук. "Ден преди да замине да празнува с колегите, Тони дойде да ме види. Казах му: "Много те моля, бабче, разубеди приятелите си и не тръгвайте. Имам лошо предчувствие". Внукът я погледнал и отвърнал:" Бабо, не съм само аз. Много хора сме, а и последна година сме заедно, нека се повеселим".  

Тогава тя помолила баща му Веско да не го пуска, но и той не успял да разубеди студента.  
Добави в Facebook