Ние използваме "бисквитки", за да улесним вашето сърфиране, и да ви покажем реклами, които може да ви заинтересуват. Научете повече.
Приемам
1 ноември, 20:33

Райна Пилето бясна на маг Илиян

"Любимите ви покойници ще дойдат във вашия сън", направо ни го пожела, коментира тв изявите на "вълшебник" фолкпевицата
прочитания: 6433 | коментари: 4
София, България
"Опс, психичния от "Диема фемили" пак е на линия, този път се свързвате с покойник в ефир... Божеееее, снощи чистеше магии с "вълшебната катерица Беатрис " днес предлага онлайн контакт с мъртъвци... Ужас! Няма ли някой орган да се сезира? "Аз съм " - вика " некроман и некролог" и се зачуди, дали не обърка думите", написа фолкпевицата Райна във Фейсбук. Коментарът й е по повод тв изявата на маг Илиян, излъчена в "Господари на ефира". Цял час в ефира на "Диема Фемили" маг Илиян чистеше всякаква магия с помощта на вълшебната катерица Беатрис, а "Господарите" детайлно показаха ритуала му.

"Любимите ви покойници , ще дойдат във вашия сън".... Тц, тц,направо ни го пожела.. Там било " по- хубаво от тук" , според вълшебник- маг Илиян, който контактува и с извънземни, освен ..", коментира Райна, известна й като бившото "пиле" на Константин.

Според фолкпевицата повечето от хората, които се обаждат на такива "магове" са поставени лица, а останалите се ръководят от стадният ефект. /БЛИЦ


Добави в Facebook