Ние използваме "бисквитки", за да улесним вашето сърфиране, и да ви покажем реклами, които може да ви заинтересуват. Научете повече.
Приемам
17 август, 18:47

Шабан Шаулич идва в Родопите

Сръбската звезда иска да си купи къща в България, вече е започнал да оглежда имоти
прочитания: 3461 | коментари: 3
Смолян, България
Мегазвездата на сръбската музика Шабан Шаулич ще изнесе концерт в Смолян. Събитието ще се състои на 28 август на стадион „Септември" в кв. „Райково". Билетите за концерта ще бъдат по 8 лева. Това ще е втори концерт на Шаулич и бенда му в областния град.

Тогава двучасовото музикално събитие счупи рекорда по посещаемост на концерт в Смолян като събра на едно място над 12 000 души.

За първи път, откакто съществува, стадионът ще е домакин на подобно събитие. Седалките са предвидени за около 5-7 000 души, но се очаква Шаулич да събере двойно повече.

Преди 4 години сръбската звезда пя на живо и в центъра на Девин.

От години Шаулич е влюбен в Родопите, като непропуска да почива поне веднъж в годината в село Смилян, където има много добри приятели.

В едно от интервютата си преди години той призна, че планината го вдъхновява и има създадени редица хитове в последните години именно в Родопите.

По време на едно от последните си посещения той обмислял да си купи къща в България и вече е започнал да оглежда имоти. /БЛИЦ

Добави в Facebook