Ние използваме "бисквитки", за да улесним вашето сърфиране, и да ви покажем реклами, които може да ви заинтересуват. Научете повече.
Приемам
19 февруари, 12:41

Свлачище поглъща пътя между Сатовча и Кочан

Активизира се всеки път при интензивни дъждове и снеговалежи
прочитания: | коментари: 0
Сатовча, България
Активирало се свлачище на пътя между селата Сатовча и Кочан заплашва да погълне част от платното, алармираха местни жители. До момента пропадането на пътя е около 20 см, пише “Инфомрежа”. Движението е ограничено, а от община Сатовча вече са се заели с ремонтните дейности.

За безопасността на движението е изграден обиколен път за товарните автомобили. Движението на леките коли се извършва само в едното платно на увредения пътен участък.

Районът е проблемен от години, при интензивни дъждове и снеговалежи въпросното свлачище се активира и има опасност от пропадане на целия път.

И за тази пролет са предвидени средства за укрепване на участъка, което обаче няма да реши трайно проблема, коментират шофьори, пътуващи ежедневно по пътя Кочан - Сатовча.

Според тях е необходим кардинален ремонт и подпорни стени, които да спрат пропадането на пътя. За целта обаче ще са необходими повече средства. /БЛИЦ
Добави в Facebook