Ние използваме "бисквитки", за да улесним вашето сърфиране, и да ви покажем реклами, които може да ви заинтересуват. Научете повече.
Приемам
23 декември, 18:31

Сестрата на Бойко подари златен скалпел на професора, който я оперира

Д-р Красимира Иванова вече е здрава, започва работа на 3 февруари
прочитания: | коментари: 16
София, България
Сестрата на премиера д-р Красимира Иванова изненада професор Кирил Романски, който оперира доброкачествения й тумор, с подарък в ефир – златен скалпел. Вече няма риск за живота й, на 3 февруари започва работа. Това стана ясно от думите на доктора и пациентката, които пак се срещнаха отблизо в предаването “Нека говорят” на bTV.Лекарят бе изненадан, но почти позна какъв ще е подаръка. “Скалпелът е златен, надписан специално за професор Кирил Романски”, не скри уважението и признателността си сестрата на премиера д-р Красимира Иванова.

“Рискът не беше за живота й. Имаше рискове за влошаване неврологичното състояние- да се предизвика контузия на мозъка или увреждане на съдовете, което води до изкуствен инсулт”, върна се към сложната операция на големия доброкачествен тумор на д-р Иванова професор Романски. Иначе за него тя е била обикновена пациентка. Не се е притеснил, че е сестра на премиера Борисов. Просто си е свършил работата “за да не пострада качеството на един живот”.

“Ако съдбата е решила да съм жива, ще стане и в България. Не съм се колебала, че ще се доверя на български лекари”, категорична бе каката на Бойко, убедена в качествата на българските медици. Самият премиер като научил за тумора отсякъл: “Действаме, няма алтернатива!”.

“На 3 февруари започвам работа”, каза д-р Иванова. Професор Романски само потвърди че може да го направи, като повтори, че няма риск за живота./БЛИЦ
Добави в Facebook