Ние използваме "бисквитки", за да улесним вашето сърфиране, и да ви покажем реклами, които може да ви заинтересуват. Научете повече.
Приемам
14 септември, 11:52

Аня Пенчева разплака Сашо Кадиев в ефир

- Какво като очите ми са пълни със сълзи? Нека всички видят, че мога и да плача
прочитания: | коментари: 37
София, България
Сълзи се проляха в студиото на “Преди обед” по bTV. Актрисата Аня Пенчева, която бе гост, разплака водещия Александър Кадиев, припомняйки му колко му липсва наскоро починалия му баща.И очите на актрисата се напълниха със сълзи, когато трябваше да разкаже за своя татко. Въпреки строгостта и патриархалната атмосфера, в която била възпитавана, Аня и до ден днешен носи в сърцето си огромна болка по загубата на скъпия си родител.

“Не, не носете салфетки в студиото. Какво като очите ми са пълни със сълзи? Нека всички видят, че мога и да плача”, каза актрисата.

Въпреки сълзите, Аня сподели, че рядко плаче – само заради загуба на близък или дълбока лична трагедия. Животът я научил, че трябва да се бори и да се справя с трудностите. “Трудностите ме каляват”, каза Аня.  Тя сподели, че цял живот се е опитвала да се пребори с рамката, наложена й от критиката – тази на секссимвол в българското кино.

“Не обичам “рамкосването” – това е да поставиш един човешки живот в едни рамки. Рамките пречат не само в социални, в личния, но и в професионалния живот”, категорична е актрисата.

Аня каза, че винаги е готова за експерименти, но режисьорите виждали в нея само едно – сексимволът. Театърът обаче я освобождавал от наложената рамка. Там тя е играла различни роли, с различна емоционалност и натовареност. “Добре че е театърът, който да покаже, че наистина не обичам рамки и ми харесва да плувам в непознати води”, сподели актрисата.

Тя каза, че има прекрасни деца – добри, любящи, успели. И като всеки човек, който прави грешки, се е оставила на тяхната “режисура”. Те са нейния коректив и компенсират онова, което самата Аня не успява да свърши. “Пипи ми е майката. Тя ме е отгледала”, гордо каза актрисата.

Добави в Facebook