Ние използваме "бисквитки", за да улесним вашето сърфиране, и да ви покажем реклами, които може да ви заинтересуват. Научете повече.
Приемам
17 юли, 08:10

Елен Колева проговори: Александър ми повтаряше, че безплатен обяд няма

- Не ми каза "сбогом" в очите
прочитания: | коментари: 44
София, България
Разбрах причината, поради която сме се разделили, от вестниците. Тоест ние не сме си казвали последно сбогом. Той нямаше доблестта да се разделим очи в очи. Това казва Елен Колева в интервю за сп. “LOVE Style” в което за първи път говори за раздялата си с милионера Александър Найденов.Актрисата е категорична, че никога не му е изневерявала, противно на твърденията на бизнесмена, че “тя е поддържала интимни контакти с разни ръгльовци”. За нея бизнесменът никога не е бил чичко паричко, вярвала му и го обичала.

“Жалко е, че той представя нещата по този грозен начин. Но това си е негово решение. Хората сме различни. Срещаме се, разделяме се, в това няма нищо необичайно. Но смятам, че трябва да го направим с достойнство. Не сме нито първите, нито последните.”

Като основна причина за раздялата тя изтъква факта, че с Александър са били като две различни вселени. Тя не смята, че голямата разлика във възрастта им е изиграла лоша шега. Споделя, че майонезеният бос е бил болезнено ревнив и тя трябвало да внимава и да се съобразява как се облича, с кого общува, къде ходи. Той често й повтарял, че няма безплатен обяд. Елен твърди, че оплювайки я, бизнесменът е унищожил всички пътища назад.

“Моите чувства към него си остават хубави и няма по никакъв начин да опетнявам или да плюя нито него, нито връзката ни. Александър се отрече от любовта ни и заплювайки ме, унищожи всички пътища назад. Може би така трябва да бъде и ще е по-добре за двама ни, всеки да продължи по своя път.” /БЛИЦ
Добави в Facebook