Ние използваме "бисквитки", за да улесним вашето сърфиране, и да ви покажем реклами, които може да ви заинтересуват. Научете повече.
Приемам
9 юли, 10:17

Борислав Грънчаров за БЛИЦ: Боян Иванов умря без да дочака пенсия! (ВИДЕО)

Прилошало му във вилата на Йорданка Христова в Резово
прочитания: | коментари: 9
София, България
2009 г. Борислав Грънчаров (вляво) и Боян Иванов на бенефиса на Борис Гуджунов
2009 г. Борислав Грънчаров (вляво) и Боян Иванов на бенефиса на Борис Гуджунов
От мозъчна енцефалия си е отишъл от този свят Боян Иванов, разказа специално за БЛИЦ най-близкият му приятел певецът Борислав Грънчаров. Боян е починал, година преди да навърши 70, без да дочака пенсия, разчитал само на инвалидните подаяния.Боян Иванов е почивал с жена си на вилата на Йорданка Христова в Резово. В неделя следобед му е станало лошо, тъй като е получил мозъчен инсулт и е бил откаран в МБАЛ – Бургас. Вследствие на инсулта е развил остра мозъчна енцефалия, в резултат на която е починал в 6.30 ч. тази сутрин.

От известно време Боян Иванов е имал мозъчен оток, а от 30 години е страдал от тежък диабет. Преди две седмици Борислав Грънчаров го е видял за последно – тогава БГ-изпълнителят на Пол Анка е изглеждал сравнително добре и е имал добра артикулация. Дни преди да се спомине обаче говорът му е бил нарушен и е завалял думите, разказва Грънчаров./БЛИЦ
Добави в Facebook