Ние използваме "бисквитки", за да улесним вашето сърфиране, и да ви покажем реклами, които може да ви заинтересуват. Научете повече.
Приемам
5 декември, 18:12

Порно снимки на мис Плевен заляха Фейсбук

Разгневени родителите настръхнаха срещу фотографиите
прочитания: 2262 | коментари: 16
Плевен , България
Кандидат-миски от конкурс за красота в Плевен хвърлиха в потрес социалната мрежа, след като публикуваха свои снимки по без гащи или във фрапантни пози. Те пуснали свои фотоси, от които би се изчервил дори и Митьо Пищова, без знанието на родителите си. Едва след намесата на разгневени майки и бащи фотографиите били премахнати.Независимо от това скандалните снимки още могат да бъдат намерени в мрежата. На една от тях палава ученичка позира с домашния си любимец само по къса поличка и без бельо. Младата дама е щастливо усмихната, без да се притеснява, че снимката не оставя почти нищо на въображението.

Друга фотография пък разкрива прелестите на леко възпълничка ученичка. Заснета е само по бикини пред огледало, а зад гърба й е някакъв младеж, обгърнал гърдите й с ръце. Дни след премахването на снимките от Фейсбук ученици протестирали и настоявали да бъдат върнати обратно.

Проверка на БЛИЦ показа, че явно в Плевен обичат да се конкурират в надпреварата за мис и мистър. И към момента в социалната мрежа вървят 11 конкурса, включително и за тийнейджъри. /БЛИЦ
Добави в Facebook