Необходими продукти:

за глазурата
 
6 чаени чаши пудра захар
340 грама безсолно масло
щипка сол
10 грама ванилия
2 супени лъжици прясно мляко
 
за заека
 
2 изпечени блата (22 сантиметра диаметър)
200 грама подсладени кокосови стърготини
1 тубичка розов айсинг за декорация
2 черни желирани бонбона
2 бонбона маршмелоу
1 бял желиран бонбон, разрязан наполовина
1 розов желиран бонбон
1-2 черни желирани бонбони (тип спагети)
 
Начин на приготвяне:
 
Смесете захарта, маслото, млякото, солта, ванилията и разбийте до получаването на гладък крем. Разрежете първия блат на две части, между които намажете с глазурата и сложете в поднос.


От другия блат нарежете по-малки части, които да служат за крака, ушички, очички, глава и опашка.
Прикрепете ги с помощта на маслената смес към тялото, глазирайте от всички страни и поръсете обилно с кокосови стърготини. Прикрепете ушите с помощта на клечки за зъби, украсете с крем и розов айсинг. Сложете черните желирани бонбони за очички, маршмелоу бонбоните за муцунка, а розовия за носле на зайчето.
Разрязаният на две бонбон използвайте за лапичките. От черните желирани бонбони изрежете мустачки и украсете. Поръсете с останалите кокосови стърготини и охладете. Поднесете тортата, разрежете и с удоволствие хапнете.