Даниела, или Манол, както я наричаха съквартирантите от последния "Биг брадър", бе една от най-атрактивните представителки на женския пол.
По една специална причина - нейната хомосексуалност. Любопитството често караше красавиците от шоуто сами да й се навират и да очакват ухажването й като признак за висока оценка на прелестите им. Даниела се превърна в критерий за харесване. Пред нас обаче самата тя сподели, че се чувства самотна. За това и други неща от живота, поразговаряхме с мъжкараната.

- Даниела, къде те намирам?
- Във Варна съм, в моята квартира.

- Родителите ти да не ти се сърдят заради шоуто....
- Ами, стресирани са, разочаровани... Имаше шок - няма какво да крия. Но с майка ми се чуваме напоследък доста често.

- Родителите ти не знаеха ли, че си хомо?
- Не. Години наред никой освен най-близките ми приятели не знаеше. А аз се заглеждах по момичета още от 7-и клас и усещах влечение само към момичета.

- Правила ли си секс с мъж?
- Първият и последен мой приятел мъж се казваше Григор. Той почина от рак на дебелото черво преди повече от 10 години. Много тежко го преживях. Въпреки че когато почина, вече се бяхме разделили, а и не е имало нещо кой знае какво между нас плътско - аз бях малка.

- А оня случай, който описва в едно интервю приятелката ти Весела Ценова - за катастрофата с мотор на някакъв твой приятел...
- Никога не се е случвало такова нещо. Явно са измислили, че това е разказано от нея. Защото няма такъв случай. Това е абсолютна лъжа. Много лъжи прочетох за себе си в пресата след шоуто, а мога да ти кажа, че вътре в Къщата аз през цялото време бях истинска. Не съм станала лесбийка заради някаква катастрофа - по природа съм такава.

- Спортувала си плуване, кикбокс...
- И футбол съм тренирала. Но откакто излязох от шоуто, нещо съм се омързеливила - нищо не спортувам.

- Вярно ли е, че продуцентите са ти обещали смяна на пола?
- Глупости. Това пък е абсолютна щуротия. Смяла съм се, като го четох. Даже не сме водили такъв разговор. Пък и аз не съм имала такова желание. Никога.

- Колегите ти от "БИЛЛА" - Подуене в София много те обичали, разбрах... А защо те уволниха?
- Ето това е друга лъжа. Никога не са ме уволнявали. Просто районният инспектор - те имат такава система в "БИЛЛА", не можеше да ме пусне в платен отпуск 3 месеца заради шоуто и трябваше да напусна.

- Сега работиш ли нещо?
- Не. Но искам да започна някаква работа, за да бъда сред хора - чувствам се самотна. Много самотна.

- Нещо ново в личния ти живот?
- Няма. Още обичам Иванина. Влюбена съм в нея. Несподелено, разбира се. Като се видим на кафенце, когато идвам в София, тя все ми вика: "Моля ти се, намери си някой, знаеш, че между нас не може да има нищо..." Но аз продължавам да съм си влюбена в нея. В нея има особен огън! В погледа й, във всичко! И тя е емоционална като мен. Имаме прекрасни отношения двете, но какво да се прави - не може да се получи нищо повече. Тя е хетеросексуална. По принцип проблемът при нас, хомосексуалните е, че в повечето случаи се влюбваме в хетеросексуални и нямаме шанс за взаимност в любовта. Много рядко е споделена.

- Имала ли си досега такава споделена връзка с жена?
- Не. Влюбвам се все в хетеросексуални и страдам. Много. Като всички влюбени.

- Страдаш ли в момента?
- Самотата ме мъчи, но пък отношенията ни с Иванина са прекрасни откъм човешката си страна и това донякъде ме утешава.

- Напоследък те снимаха как танцуваш с Ирена в столичен клуб...
- Нищо няма между нас. Лигавехме се. 

Еми МАРИЯНСКА