“Мис България на всички времена” се омъжи за диамантен бос.
Веднага след сватбата на годината репортер на най-четения вестник се свърза с младоженката Наталия Гуркова - Михалевич. Както е известно, в събота тя се омъжи в София за диамантения крал от ЮАР Джордже Михалевич. Тържеството в България ще бъде последвано и от африканско тържество в Кейптаун, където са се установили влюбените. По наша информация "Мис България на всички времена" е бременна. Според предзнаменованието от ритуала с менче в хотел "Кемпински- Зографски", където се гощаваха гостите, бебето е мъжко.

- Наталия, честито от Агенция “Блиц” и в. “ШОУ”!
- Благодаря.
- На пресконференцията обещахте, че след сватбата ще кажете какъв е подаръкът за Джордже от вас лично...

- Една екскурзия до Бразилия - вместо първа брачна нощ.

Още не съм му казала, между впрочем. Защото от вчера насам нямахме време дори да се видим. Досега избирах снимки от сватбата и едва сега- в неделя, ще се видим за вечеря.

- Той с какво се занимава в ЮАР?
- С финанси и диаманти. В ЮАР това е индустрия. Южна Африка добива диаманти, злато и платина.

- Кой е любимият ви метал – златото, или среброто?
- И двата. Според случая.

- Наистина ли подарихте диаманти на гостите на сватбата?
- Да, същите, които подарихме и на журналистите на пресконференцията. Кристали, във формата на диамант.

- Съпругът ви богат човек ли е?
- Достатъчно.

- Вярно ли е, че Коко Динев ви е запознал?
- Не. Запознанството ни стана в един ресторант в Йоханесбург. Джордже дойде при мен и така се запознахме.

- А Коко Динев беше ли поканен за кум, както писаха?
- Не. Беше поканен като приятел и гост.

- Съпругът ви е подарил бижутериен магазин, така ли?
- Да, магазинът е мой – аз го управлявам. Внасям бижута от Европа – италиански и френски, от уважавани марки.

- Завършихте ли Благоевградския университет?
- Да, дипломирах се по право. Преди това съм учила PR.

- Каните ли се да имате деца с Джордже?
- Съвсем скоро плануваме да имаме дете. Работим по въпроса.

- Джордже има ли братя и сестри?
- Не. Той е едно дете. Роден е в ЮАР и родителите му също живеят там. Аз имам брат – с 8 години по-голям от мен.

- Вярно ли е, че булчинският букет се е разделил на две?
- На четири! Четвъртинките ги хванаха Бони, Стела Огнянова, кумата Ясмина и четвъртата не си спомням коя беше...

- С Ясмина ....откога сте приятелки?
-От 10 години.
А кумът е не мой приятел, както пишат, а приятел на Джордже

- Кой беше най-веселият ви гост на сватбата?
- Като гледам снимките, всички изглеждат много весели. Коментарите бяха, че не са били на такава сватба! Наистина всичко беше изобилно и много весело.

- А защо решихте да направите пресконференция – досега никой не е организирал такова нещо за сватбата си...
- Защото прочетох в пресата много неточности, а не исках да давам интервюта.

- Има ли вече определена дата за сватбата в ЮАР?
- Още не.

- А вярно ли е, че ще я избира астроложка?
- Не.


Глория не пя заради "профилактика на гърлото"

Обявената през 2000-та година за “Мис България на всички времена” манекенка Наталия Гуркова се омъжи за черногореца, роден в ЮАР, Джордже Михалевич и прие неговата фамилия. За пръв път в историята на новите богаташи в България се проведе пресконференция за сватба. Това наостри глада за клюки около сватбеното тържество. Зяпачите обаче останаха разочаровани още на венчавката. След като сключиха граждански брак, двамата младоженци се венчаха в столичната църква “Св. Неделя” точно в 13,20 в неделя по каноните на българската православна вяра. Двойката бе докарана с 12-метровата лимузина, позната на всички в София от абитуриентските балове. Булката бе облечена в стилна бяла рокля от тафта, обсипана с камъни и перли, но след ревюто в “Рейнбоу Плаза” само преди дни, изглеждаше като Пепеляшка преди бала. В храма бяха само най-близките от страна на булката и младоженеца.

Празничният обяд в сребърната зала на хотел “Кемпински-Зографски” започна точно в 15 часа и продължи до 24 вечерта, а не до 4, както писаха някои. На него бяха забелязани повече от 15 манекенки. Сред групата красавици се открои Ирен Онтева, придружавана от италианския си ухажор. Тя събуждаше завист у самотните си колежки. Агитката от Сърбия беше в друго крило на залата. Като лична гостенка на булката бе поканена Глория, която не пя, защото имала профилактика на гърлото. Сред поканените фолкзвезди бяха много популярната в Сърбия Преслава и атрактивната Камелия. Най-щастлив изглеждаше Тони Стораро, поласкан, че е поканен да пее на такава ВИП-сватба.
Храната определено беше изобилна – както съобщиха и на пресконференцията – по около 2 кг храна на човек. Доста неразумно количество за манекенки. Затова пък гостите имаха възможност да избират между пилешко /патешко/, телешко и риба, обслужвани от 40 сервитьори. Никой обаче не се отказа от парче от 5-етажната празнична торта. Първите отрязани парчета от нея, булката поднесе на свекъра и свекървата си. 15 сервитьори с бенгалски свещи огряваха тържествения миг. Кумата – Мис Сърбия - Ясмина Обрадович, пърхаше между българските и сръбските гости и навсякъде получаваше поздравления, че е хванала част от букета на булката – добро предзнаменование за всяка самотна красавица. Кумът – бизнесменът Александър Иванов, определено бе по-сдържан в общуването. Всички гости бяха дарени от младоженците с кристали, под формата на диамант.
Ясмина и Наталия поддържат приятелство повече от 10 години. Близки приятелки от години на булката са и култовата манекенка Цеци Красимирова и изкусителната фолкгърла Анелия. Дни преди сватбата трите грации посетиха заедно рожден ден и подариха бутилка шампанско “Мое” на бизнесмена Румен Бояджиев, известен като собственик на най-предпочитаната от звездите клиника за пластична хирургия на територията на София.
Бившият мъж на Анелия – Коко Динев, също е близък приятел на Наталия. Мис България 1998-а и съпругът й – диамантеният крал Джордже, потърсили неговия съвет кой ресторант да предпочетат за сватбата си. Тримата имат и общ бизнес. Коко им е ортак в ново за младоженците начинание – трансфер на наши футболисти зад граница. Джордже вече бил уредил няколко играчи за гръцки отбори.

Титлите на Гуркова

Мис Туризъм Интернешънъл – 1997 г. – Индия - челна петица
Корона на Мис България – 1998 г., София
Първа световна титла – 1999 г., Гърция – Мис Туризъм на планетата
Златен медал Кралица на красотата – 1999 г., Москва – Мис Глоуб
Световна титла за хармонично тяло – 2000 г., Кан – Мис бикини
Мис България на всички времена – 2000 г., София
Два пъти лице на Форум Българска мода – 1999 и 2000 г.

Подготви Еми Мариянска


Бивш любовник на сватбата на Наталия

Сватбеното тържество в хотел ”Кемпниски Зографски очакваше 170 гости, но голяма част от тях не присъстваха на щастливото събитие, разкриха източници на “ШОУ”.
За сметка на това в залата беше забелязан един от бившите приятели на „Мис България 1998” – бизнесменът Иван Чалъков, собственик на Форум Българска мода. Навремето се говореше, че именно той е лансирал Гуркова на големия подиум, а преди това е дал рамо за победата й на конкурса „Мис България”. Отделно самата Наталия беше рекламно лице не веднъж на притежавания от него форум за мода.
Пред съпруга си Джордже Михалевич, миската представила Чалъков като човека, който я е открил за модата, но спестила подробности от личните им отношения.
Преслава и Тони Стораро поздравиха младоженците с няколко песни, но като техни приятели, без финансова уговорка. Глория се оправда с това, че си е правила профилактика на гласа. Осведомени обаче коментираха, че причината най-вероятно е била отказан хонорар.
Свободните от моделките имаха възможността да се запознаят с чужденци от Гърция, Сърбия, ЮАР, Италия и Израел, които бяха дошли по линия на младоженеца Джордже.
Огромен роял и класическа музика посрещнаха поканените, а след това музикалния фон озвучиха фолкизпълнители.
В черни кристални чаши беше сервирано шампанско, по масите имаше разнообразие от екзотични плодове и течен шоколад от специални фонтани.
Залата бе аранжирана основно в бяло, сребро и кристали. Цветята по масите бяха лилиуми и рози, като на всеки букет беше кацнала красива пеперуда. Покривките бяха допълнително декорирани с перли, така любими на младоженката. Многото светлини допълваха обстановката.

Дидо Котков



Ще живеят в ЮАР, но стягат дом в София
Ден преди сватбата Гуркова организира сватбена пресконференция за медиите. Миската държеше да развенчае някои от плъзналите слухове. Тя категорично заяви, че щастливото събитие не е на бартер.
Тя сподели още, че когато Джордже й предложил брак, уговорката била той да се състои в България по наши традиции. После двамата решили да направят и още една сватба, само че в ЮАР.
Двамата и за бъдеще ще живеят в ЮАР, но в момента обзавеждат и нов дом в София.