Царисти: Поли Карастоянова заклещи тотално Пламен Моллов между краката си.
Поредната “порция” сексскандал се завъртя на бесни обороти на първата предизборна конференция на НДСВ във Варна, която събра елита на жълтата партия миналата седмица. В епицентъра му основни действащи лица отново са бившата стюардеса Полина /Поли/ Карастоянова и председателят на парламентарната група на НДСВ Пламен Моллов.
След конференцията участниците се наговориха да вечерят в ресторант "Европа” на пешеходната алея в центъра на Варна. Събраха се в 22 часа и замезиха с френски специалитети и български вина. Всички царисти се питаха къде е Пламен Моллов, защо закъснява. Точно в 23,30 часа шефът на ПГ на НДСВ “цъфна”на купона. Моллов втрещи съпартийците си, появявайки се с бодра стъпка под ръка с кръшната Поли Карастоянова, която се води изпълнителен директор на Националния борд по туризъм. Компанията, която включваше известния с танцувалните си умения проф. Огнян Герджиков, атрактивните, но минаващи за строги и консервативни народни избранички Марина Костадинова, Марина Дикова, Адриана Дренска, Мария Ангелова, Деница Димитрова, изпадна в конфуз. “Ама тая се държи като евтина държанка на Пламен! На него чавка ли му е изпила аcкала? Как ще отидем на избори, след като партията ни се тресе от сексскандали?”, съскаха иначе изучените по западни университети царски хора.

Междувременно лидерът на жълтата партия Симеон Сакскобургготски отново издигна лозунга за “почтеност и морал” в личния живот и в политиката. Приближените на Кобурга обаче са потресени от безпардонното поведение на председателя на царската парламентарна група Пламен Моллов. Неговата интимна връзка с Поли Карастоянова е вече публична тайна. “Негово величество е толкова сериозен човек, държи много на фамилията си и на семейните ценности... Как се позволява Моллов да го злепоставя?! Царят му се довери и го направи шеф на парламентарната група, а той се излага с една бивша стюардеса”, коментираха жълти депутати. По-отворените пък направо цитираха крилатата мисъл, че мъжете мислят с две глави и когато долната почне да командва горната, следва катастрофа. “Този човек (Моллов) не е същият, откакто тази нагла жена (Поли) го приклещи между краката си”, възмути се съвсем откровено небезизвестна Симеонова любимка.

Царистите никога няма да забравят как една сутрин Поли Карастоянова слугински се разкрещяла на екипа, работещ по издаването на брошурата на НДСВ във връзка с конгреса на партията. Карастоянава изпаднала в нервна криза, защото снимката на Пламен Моллов била некачествена. На нея той не изглеждал хубав, а хърбав. Гневът й стигнал до истерия, понеже в брошурата имало три снимки на Милен Велчев, а само една на Моллов. Виковете на Поли заглушили разумното обяснение, че Милен Велчев е от самото начало в НДСВ, бил е министър в кабинета на Сакскобургготски, а сега е зам.-председател на царската партия. Според източници от централата на НДСВ на столичната улица “Врабча” точно Поли Карастоянова е причината за тежкия конфликт между Милен Велчев и Пламен Моллов.
Бившата стюардеса натискала своя интимен приятел да се вре по-близо до Симеон, убеждавала го, че има повече качества и възможности да бъде “вицецар” отколкото Милен Велчев. В НДСВ обаче дават силен отпор на Пламен Моллов, който се опитва да пробута любовницата си в политиката. Жълтите са посинели от възмущение и твърдят че Поли сама си пускала по медиите, че щяла да изрита Анелия Крушкова от туризма.
Съветниците на Пламен Моллов, върло притеснени от разкритията на пресата за лав-сторито му с Карастоянова, тиражират версии, че Поли е “натрапена” на наивния доцент Моллов лично от царя. Това пък предизвика гневната реакция на Сакскобургготски, твърдят нашите информатори. Царят си нямал хал- хабер от любовните изпълнения на Моллов и политическите апетити на Карастоянова.
Говори се, че големите играчи в туризма като Петя Славова, Ветко Арабаджиев, Стефан Шарлопов, Елена Иванова, Христо Друмев отдавна са сигнализирали премиера Сергей Станишев и Симеон Сакскобургготски за интригите на Поли и предупреждават, че човек като нея, който не е забил един пирон в туризма, няма място в бранша.
Под натиска на царистите Поли Карастоянова дори се отказа да държи реч при откриването на НДСВ-конгрес, въпреки че се записала за изказване. “Ако се качи на сцената ще я разкъсаме, ще я посрещнем с бурни освирквания!”, заканиха се преди време жълтите. Въпреки презрението им обаче Поли и Пламен не се свенят да демонстрират страстната си любов. И двамата са пловдивчани, и двамата са семейни, но въртят сексаферите си пред очите на цяла България и пред погледа на законните си брачни половинки. Влюбените гълъбчета дори побързаха да направят светска премиера на връзката си, като се появиха заедно и останаха неразделни на рождения ден на предаването “Пирамида”.
Петя, законната съпруга на царския депутат Пламен Моллов, му е поставила ултиматум: стига заигравки с Поли Карастоянова, разкриват приятели на семейството от Града на тепетата. Интелигентната и добре известна в деловите среди дама, която от години отговаря за маркетинга на винпром “Асеновград”, била подкрепена от многобройна група жълти депутати.
Въпреки това Моллов не се отрекъл от Поли, защото очевидно е полудял по 40-годишната любовчийка. На този удар съпругата на доцента отвърнала с контраудар и на свой ред завъртяла главата на един от шефовете на винпром “Асеновград”, издават хора от бранша.
Официално изгората на Пламен Моллов все още се води съпруга на бизнесмена Аспарух Карастоянов, който се провали като дипломат в Кувейт. Имат двама синове. Синът на влюбения царист - Неделчо, знаел за авантюрата на баща си и се срамувал от скандалите вкъщи, издават приятели на семейство Моллови. Доскоро Карастоянова бе член на ръководството на партията на Александър Томов (Сашо Апашо). От 8 месеца използва като ракета-носител към голямата политика 50- годишния доцент от пловдивския Институт по хранително-вкусова промишленост Пламен Моллов.
Наскоро на сбирка на парламентарната група на царистите Антония Първанова и Камелия Касабова вдигнали скандал на Моллов, упреквайки го, че връзката му с бившата стюардеса, която не излиза от кабинета му на “Врабча”, позори НДСВ и трупа негативи за партията.
Симеон Сакскобургготски не се появи на конференцията миналата седмица, но изпрати приветствие, в което пожела членовете на НДСВ да тръгнат към изборите обединени. На първата си предизборна конференция симпатизантите на жълтата партия се порадваха на Мария Илиева, която пя в полупразната зала на фестивалния комплекс във Варна. Чаровната певица за малко да приспи публиката с протяжните си парчета. Тя получи овациите на царистите, едва когато запя вечния хит "Беса ме мучо”.

Варна,
Мария Великова


ДОСИЕ


- За връзката между бившата стюардеса Полина Карастоянова и доц.Пламен Моллов се говореше и пишеше в Интернет от известно време. Двамата често бяха засичани на мероприятия от всякакъв род: семинари, светски партита, тв-предавания и прочее. Милата година столично “гланцирано”списание описа как Моллов и изгората му се появили заедно на купона по случай рождения ден на предаването „Пирамида" по ТV 2 в “Рейнбоу Плаза” до Софияленд.

- Моллов доскоро също бе дълбоко неизвестен за медиите. Появи се пред микрофоните и камерите, след като Симеон Сакскобургготски го назначи за шеф на процаристката парламентарна група, която се създаде, след като жълти депутати напуснаха НДСВ. До този момент Моллов бе пасивен фигурант в депутатската група.

- За медийния шум около двойката определена заслуга има и „кралят на рекламата" у нас Красимир Гергов. Той оглави Националния борд по туризъм, който преди това бе създаден и ръководен от пловдивския бизнесмен Георги Гергов. С поста той наследи и Поли Карастоянова. След което я прекспонира медийно. Стигна се дотам, че неочаквано за мнозина и очаквано за малцина, дамата се появи на Четвъртата световна среща на български журналисти и политици в Мадрид. Пред микрофона и пред самия президент Георги Първанов Карастоянова изнесе сказка за проблемите на родния туризъм. В същото време в София Моллов се опитвал да я препоръча на Симеон за поста на Анелия Крушкова като шеф на Държавната агенция по туризъм, твърдят запознати.

- В PR-акция се впусна и самият доц. Моллов, който бе включен като участник в „Пирамида" и стигна до финал. Служители в телевизията на Гергов обаче твърдят, че „победите" му били осигурени предварително по нареждане отгоре. Така той успя да „пребори" конкурентите си, а на полуфинала „надделя" над и над журналистката Кристина Патрашкова, която видимо го превъзхождаше в отговорите. По-добра бе и другата участничка, медицинска сестра, но това се оказа без значение, коментират служители от ТV 2. Целта на изявите на Моллов била Гергов да го спечели за каузата по издигането на Поли Карастоянова в агенцията по туризма. Така рекламният крал щял да си осигури директен достъп до парите за реклама, които държавата и европрограми отпускат за популяризиране на България, допълват светските хроникьори.