Мистериозен пръстен цъфна на ръката на чаровната блондинка.
Лора Крумова стояла зад уволнението на Георги Коритаров от Нова телевизия, гласи най-новата версия, свързана с изритването на журналиста. Според слуховете чаровната блондинка и неин приятел подготвили адския план, довел до отстраняването му.

Лора и Георги влезли в противоречия в последните два месеца преди големия скандал. Източници от Нова телевизия твърдят, че популярното дуо изобщо не се разбирало. Липсвал всякакъв синхрон помежду им, а често преди началото на “Здравей, България” влизали в противоречия. В същото време връзката между Крумова и влиятелния й обожател се задълбочила. Двамата се виждали инкогнито и пазели в пълна тайна любовния си контакт.
Идеята за отстраняването на Коритаров от телевизията възникнала на една от срещите на влюбените.

Планът бил скроен, а в него участвали още двама души от екипа на “Здравей, България”.

Идеята била в предаването да бъде поканена Светла Василева, която е председател на Съвета на директорите на топлофикацията в Правец. Тя бе представена като един от информаторите за книгата на Юрген Рот, в която немският журналист разкрива доста любопитни факти за олигарсите в България. По време на тв-участието си Василева заяви в прав текст, че Правец е частен град на шефа на “Лукойл” за България Валентин Златев и фамилията му. Впоследствие тръгна версията, че Коритаров е поканил Василева, за да нападне Златев. По този начин журналистът целял да отмъсти на бизнесмена за провалена сделка с имоти,

доказателства за която така и не се появиха.

Последните клюки гласят, че цялата постановка е била измислена и натъкмено до милиметър от Лора Крумова с помощта на приятеля й. Блондинката постоянно се оплаквала, че не може да работи повече заедно с Коритаров, че не приема прийомите и стила му, че се задушава от неговото присъствие и не иска да живее в неговата сянка. Любимият й решил да й помогне и да спретне страхотен сценарий, който да доведе до уволнението на журналиста.
“Валентин Златев няма нищо общо в този случай. Появиха се какви ли не версии. Зад цялата драма стоят Лора и нейният обожаващ я опекун. След като Коритаров го махнаха, тя изобщо не му е звъняла. Разбира се, видяха се в телевизията, но Крумова се държеше хладно към него. Другите се опитваха да го успокоят и да му пожелаят успехи. Но от нейна страна не се чу такова нещо”, добавят агенти на “ШОУ” от Нова телевизия. Те допълват още, че

след изритването на Агент Алберт заплатата на Крумова била повишена с около 40%,

което си било направо истинско чудо.
След Нова година Лора се появила в телевизията с нов пръстен, който не искала да слага на ръката си, докато е в ефир. Това веднага породило слуховете, че подаръкът й е поднесен от нейния любовник.

Красимир ГОЦЕВ

ВОДЕЩАТА В НЕРВНА КРИЗА, МИЛЕН ЩЕ СПАСЯВА ПОЛОЖЕНИЕТО

Колеги на Лора Крумова вече не издържат свадливия й нрав, оплакаха се те пред репортер на “ШОУ”. Напоследък ефирната блондинка показвала неподозирано самочувствие и се нахвърляла върху всеки, който не е свършил нещо според нейните очаквания. Така например между рекламите Лора нерядко мятала сценария или празната си чаша по някой от асистентите си, разкриват потресаващи подробности за видимо хрисимата водеща нейни колеги. Няколко пъти млада стажантка си тръгвала насред предаването разплакана и представила устни оплаквания пред режисьора на предаването “Здравей, България”, допълват още те. От телевизията обаче били с вързани ръце след уволнението на Коритаров и стискали зъби, докато Милен Цветков влезе в ролята на неин съводещ. Хората на Нова очакват Миленчо да съдейства за “укротяването” на Крумова, която напоследък започнала да цери стреса с... храна. Лора настоявала веднага след края на предаването да има в стаята си по едно печено пиле на грил, салата “Снежанка” и еднолитрова бутилка с газирана напитка. Заради лакомията й водещата вече е получила деликатно намекване от управата на Нова да коригира теглото си.