Актрисата-бизнесдама Искра Радева е бясна от слуховете, че е пробутала дъщеря си Елена в Нова телевизия.
“Исето уж се правеше на много морална и мразеше шуробаджанащината, пък и тя уреди детето си за тв-водеща”, злословят завистници на Радева от артсредите.
“Не е вярно, че съм ходатайствала. Лени ме изненада, защото без да знам е отишла на кастинг в телевизията и са я харесали за водеща на играта "Големият въпрос", оправда се актрисата.
Запознати обаче коментират, че телевизионните кастинги се обявяват само за отбрани и не им се дава много гласност. Цяло чудо е въобще да разбереш, че търсят водещ за някое предаване, а и често предварително избраните лица ги канят да се явят чисто проформа на кастинг.
След като новата тв-служба на студентката по икономика Елена и без друго стана публично достояние, майка й я уреди и като водеща на коледния концерт на театър "Искри и сезони".

ДОСИЕ
 22-годишната дъщеря на Искра – Елена, е наричана от мнозина "най-красивото дете в актьорската гилдия". Дизайнерката Жана Жекова наскоро я избра за свое рекламно лице и Лени позира заедно с майка си с луксозните одеяния на Жекова
.