ЗВЕЗДЕН ЖИВОТ
Актрисата подкрепя майка си и й пожелава щастливо бъдеще

Лусеро е известна със своите многобройни авантюри, но сега по първите страници на вестниците се появи най-неочаквано нейната майка.
Както е известно, преди няколко години майката на Лусеро остана сама и от тогава не е имала връзка с мъж. Папараци обаче успяха да я снимат да се прегръща в ресторант със симпатичен младеж, който е набор на дъщеря й.
Лусеро естествено веднага бе потърсена за коментар, още повече, че самата тя в момента има любовна афера с женения баща на две деца Алехандро Тарин. Както се и очакваше, Лусеро се изказа в защита на своята майка. Тя обясни, че не знае за какво става дума, но във всички случай подкрепя майка си.
Според звездата, нейната майка също има право на личен живот и от нея не може да се очаква да прекара целия си живот в самота. Лусеро също така заяви, че по никакъв начин не е изненадана или шокирана от това, че новият приятел на майка й е по-млад от нея.
Според нея това можело само да освежи живота на възрастната жена. За финал Лусеро добави, че тя самата не би направила нищо по-различно и затова гледа пълно разбиране на събитията.