Ние използваме "бисквитки", за да улесним вашето сърфиране, и да ви покажем реклами, които може да ви заинтересуват. Научете повече.
Приемам
25 ноември, 13:11

Деси Зидарова заряза мъжа си заради 20-годишен

Актрисата и модел Деси Зидарова, известна от пропадналия тв-сериал "Хотел България", заряза мъжа си Веско заради 20-годишния милионер Стайко Стайков.
прочитания: | коментари: 4
Деси Зидарова се увлече по млад бизнесмен

Раздялата между Деси и собственика на клуб "Ескейп" стана факт малко след като блондинката се похвали в медиите с новия си дом и перфектното си семейство. Зидарова и новият й патрон се запознали на светско парти малко след като наследникът на алкохолната империя "СИС индъстрис" се завърнал от студентство в странство. Стайков бил толкова упорит ухажор на кака си Деси, че тя не се посвенила да грабне двете си малки деца и да се пренесе в луксозния му мезонет. Малък проблем е фактът, че Зидарова изглежда почти връстничка на евентуалната си свекърва, която е звезда на безброй светски соарета. Бившата половинка на актрисата от хотел "България" пък никак не щадял издръжката за двете си деца от невярната си жена - 4-годишния Виктор и двегодишната Ванеса. Той самият си имал нова тръпка, която си изкарвала хляба като водеща в просперираща кабеларка.
Добави в Facebook